Powered By Blogger

söndag 26 februari 2012

Kajsa Ankawannabie klurar och frågar

Tar en paus i mina städbestyr och gör något av det roligaste jag vet, spana i taxfreekatalog. Sista dan att beställa inför utresan och jag har totalt snöat in på:


Clinique full potential lips, hur porrigt låter inte det... Får upp en bild av hur jag glider fram längs strandkanten i solnedgången med läcker långstass och läppar som Kajsa Anka... Nä kanske inte riktigt... Men! Det står att dessa lipglossaktiga saker ska göra så läpparna ser fylligare ut och där räcker jag upp handen på en gång. Men! Ibland är jag väldigt lättlurad så därför kollar jag av med er först; någon som testat dem? Är de schyssta att smeta på läpparna, så till vida att det inte känns som man har klibbig sylt i hela fejjan?
Nu städar jag vidare här men vi ses lite senare igen om ni har tid och lust. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

  1. Halloj Josanne! Jag undrar om du har kvar din Voile short dress i rose?
    Kram Vickan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såg din fråga först nu men vi har ju redan skrivit till varandra i nästa inlägg... :o) Kram!

      Radera
  2. Kul läsning du har framför dig! När skulle ni åka?! Gissar du skrivit det några gånger vid det här laget, minnet du vet haha!
    Kan tyvärr inte hjäpa dig, använder inget sådant! Har inte lärt mig det än..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... man kan inte hålla reda på allt och alla ju ;o) Vi åker den 5 mars, så om en vecka... Hjälp, hur ska jag hinna allt innan... hysterisk tant och allt som jag är. ;o) Kram!

      Radera
  3. Åh men om du beställer Taxfree så är det ju snart min tur!
    Och allt det roliga på Kastrup sen då...

    Jag har inte provat just dessa men Clinique i allmänhet brukar ju vara bra. Har deras mascara.

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) Ja Kastrup kan vara livsfarligt i alla fall om man vill ha reskassan kvar till själva semestern... :o) Det andra sminket jag köpte nyss är Clinique och det gillar jag så jag chansade och beställde läppjoxeriet. Kram!

      Radera
  4. Har testat en motsvarighet i nåt annat märke - men det enda som hände var att läpparna kändes lite som när man är ordentligt narig och sårig, och därmed lite svullen... Tror de har i menthol för att få känslan, men tror inte det faktiskt syns. Men vem vet, Clinique har kanske hittat ett mirakel-recept!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... det låter ju galet... Men jag beställde på vinst och förlust. Får väl recensera sedan när jag vet om det är mirakeljox eller inte... :o) Kram!

      Radera
  5. Åh vad roligt att få bläddra i taxfreekatalogen:) Då vet man att man snart ska resa! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja fast fy fasiken vad man hux flux behöver saker som man inte hade en aning om att man saknade när man glor i den. Fick verkligen hålla mig i hampan... = jag såg till att maken var med och beställde... :o) Kram!

      Radera
  6. Jag har provat ett liknande. Ett av de där som blev jättehajpat när det kom och läpparna blev något mer svullna. Kändes lite weirdo.
    Vart ska du? Så skönt att åka utomlands nu. Bästa tiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... och jag som redan är weirdo... ;o) jag ska till Kap Verde. Brukar åka i december men den här gången blev det alltså inte förrän nu, vilket känns ganska bra nu... :o) Kram!

      Radera