Powered By Blogger

fredag 24 februari 2012

Däremot tycker jag att mitt tänk är aningen rubbat

Jag hade uteslutande den stundande trippen till Kap Verde i skallen när jag satt och hårdbevakade auktionen på Tradera för en vecka sedan. Likadant när jag fick hem och provade den. Det var först när jag kikade i spegeln som det slog mig. Att jag nog aldrig kommer att ha den på mig här hemma. Jag pratar om:


Min nya, och så löjligt billiga att det egentligen inte gör något att jag enbart ser den som en semesterkjol. Men! Däremot tycker jag att mitt tänk är aningen rubbat. Tänket att den blir perfekt på annan destination men att den inte är för bruk i de egna nejderna. För jag tycker att jag har för fulfeta ben för att ha den här, men uppenbarligen inte far away… Vilka psykideér man kan ha för sig. Eller rättare sagt; jag har för mig. Eller är det kanske någon mer som känner igen detta resonemang?... Hoppas ni får en bra dag. Take care. Kärlek & Respekt!

18 kommentarer:

  1. Godmorgon sötis!
    Vilken provning du hade igår, imponerande! Mina favoriter är linnet som jag tror kommer hem idag, så den ljusa sidentunikan! Fattade jag rätt att det var dina starka kandidater?! Nu är ju allt snyggt med det ska ju stämma överens med en själv också! Partisk..ja!
    Den korta jeanskjolen blir perfekt med vita linnet! Tja, du blir ju så brun, är dessutom snygg..klart du kan använda det hemmavid, toka! Min syrra (liten, nätt o alltid brun..) som är 4 år äldre steppar glatt omkring i kortkorta jeanskjolar. (det är bara jag som är den bleka,fula,långa som inte kan ha sådant på sig..)
    Ha en riktigt bra fredag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. För det första så blir jag arg när du kallar dig själv så! Jag har ju träffat dig irl och VET därför att du är smal och vacker, inside out, så det så!!!
      Jo det var de två som blev mina absoluta favoriter, så kul att vi fastnat för samma. Om du vill så får du gärna berätta vad du tycker om dem när du får hem dem.
      Hoppas solen skiner hos dig också idag! Kram!

      Radera
  2. Hej!

    För mig är det ofta så att det finns en massa saker som helt enkelt fungerar perfekt på andra ställen än hemma, men det är ju knasiga jag. Sedan tror ju jag att som Annelie att jeanskjolen och linnet är perfekt även här hemma.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är vi ju lika knasiga båda två. ;o)Fast jag kanske ska ta det med jeanskjolen + linnet som en utmaning av er två och verkligen "våga" ha det på mig här hemma i sommar också. I alla fall en gång. :o) Kram!

      Radera
  3. Slurp! Vilken snygg (semester)kjol. Tror nog även att du kan få användning av den här hemma. Kram L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är allt lite slurp, gäller bara att min kropp blir det också för då kanske den åker på även på hemmaplan... :o) Kram!

      Radera
  4. ...brukar ha samma dilemma....
    Utomlands i solen funkar det, men på hemmaplan brukar det bli leggings i varierande längd beroende på väder och vind, under mina jeanskjolar.
    Känner mig på nåt märkligt sätt mer trygg med det här "himma"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... visst är det lite knasigt det där. :o) Men jag tänkte faktiskt att jag kanske skulle "våga" ha den med leggings här hemma sen... För det tycker jag är skitsnyggt på andra. Vi får väl se hur det blir med det på mig... :o) Kram!

      Radera
  5. Kram från Jenny skulle det också stå!

    SvaraRadera
  6. Men du ska väl tillbaka dit fler gånger och då kan den ju följa med igen ;)
    Jodå jag har också lite semestertänk med vissa plagg. Insåg igår att det behövs några linnen innan avfärd till Faraonernas land.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smart tänkt! Ja linnen är en bristvara här också. Har bara gamla, urtvättade fula efetrsom jag använder dem under allt och alltid. Vi får hojta till varandra om vi hitta billiga och snygga någonstans... :o) Kram!

      Radera
  7. Jag är precis lika dan :) Vissa av de kläder jag hasar omkring i på Mallis används inte alls här hemma. Det får bli din semesterkjol - fylld av härliga minnen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja när jag tänker efter så har jag lite fler plagg som också bara åker fram utomlands. Lite märkliga är vi nog allt... ;o) Kram!

      Radera
  8. Tror också den fungerar hemma, snygg ju! Jag har jag både ett gäng saronger och fiskarbyxor, som jag fått för mig säkert skulle fungera här hemma, i diverse olika sammanhang, men de sammanhangen har ännu inte inträffat mer än ett fåtal gånger..Semesterkläder alltså. Vad gäller din provning, måste jag säga att första gången jag såg Foresome Tank på bild, tänkte jag att det måste vara ett klockrent plagg för dig. Tycker också den kombon var finast av dem alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj nu fick jag dåligt samvete... har ju glömt höra av mig till dig... :O( Sorry! Men jag är i Hbg hela dan idag. Så vi får kanske satsa på nästa vecka istället?
      Saronger har jag också ett par stycken, enbart använda på Kap Verde de också. Vi kanske får ändar på det och inta metropolen i saronger nån dag... ;o)
      Kul du gillade Forsome tank, me too... :o) Kram!

      Radera
  9. Nej. Absolut inte psykidéer. Jag köper ofta kläder och accessoarer med baktanken att de ska passa där och där. Snyggt köp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att inte vara ensam om sina idéer. För ju fler som tänker och gör samma desto mindre knasig verkar man ju... ;o) Kram!

      Radera