Powered By Blogger

söndag 5 februari 2012

Missad dagens men ett shoppingfynd istället

Kan ni tänka er, jag missade att föreviga min stass idag… heltokigt ju… :o) Fast det var ingen särskilt märkvärdig kombo, idag heller, så ni missade ju ingenting. Fast en bild på mig och en av mina darlingar blev det lite spontant nu ikväll ändå:


Vid köksbordet i vår genomkyliga lägenhet. Just nu är det pyjamasbyxor, två linnen, munkjacka, tossor och under täcket i sängen som gäller. Tänkte spana Wallanderfilm och fixa med dagens utflyktsbilder. Så jag passar därmed redan nu på att varna för att det trillar in en drös sådana här under kvällen… 
Förutom en geocachtur blev det även matshopping och en schysst resväska till kanonpris hittades. Vilket det även var på denna, som också fick följa med hem:


Mulberry och andra skitläckra dyrgripar i all ära men denna lilla fuskskinnsak, för 200 pix kommer att genomföra sin tjänstgöring som skolväska alldeles ypperligt. Har redan testat att stuva ner böcker, block, matlåda, termos och lite andra pryttlar, och det hade varit lögn att påstå att de har bra med svängrum men plats får de. Jag har fått improvisera med väskor under veckan som passerat, utan att riktigt få till det men nu slipper jag det. Najs! Nu över till film och foton. Kram på er!

10 kommentarer:

  1. ha ha, jag köpte precis en slit och släng i fuskskinn oxå... Älskar min mulberry men att ha den till och från jobbet fullproppad till bredden och ståendes på ett skitigt golv känns taskigt mot min ögonsten. Fuskskinn är oslagbart i detta väder - bara ta fram disktrasan och torka av slask :)
    så roligt att du förkovrar dig, det är så kul att plugga när man valt själv, Go Josanne!!!
    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ingen sådan finväska men fattar absolut vad du menar för shit vad skitiga väskor blir. Av golv och annat i luften. Så mitt val var bra för som du skriver torka av och den är fit for fight igen. Kram!

      Radera
  2. Bilden på dig och hunden är jättefin. Fuskskinn är jättebra till slit och släng som du skriver, snygg var den med.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag var lite rädd att den skulle gå sönder på stört när den blev fullproppad men den håller än i alla fall. 2 dagar senare... :o) Kram!

      Radera
  3. Snygg väska! Allt med lite nitar på går hem här:) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här och det var nitarna som gjorde att det blev ett köp. :o) Kram!

      Radera
  4. Fin bild på dig och Jaxen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Vi var lika ovilliga att posera båda två som kanske synes... :o) Kram!

      Radera
  5. Har ni så kallt i eran lägenhet..!? Låter förfärligt, tur du har mycket i garderoben o palta på dig!
    Väska till sådana ändamål är väl perfekt med en fuskskinn, snygg o du får plats med det du behöver.
    Fin bild på dig o lilla älsklingen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är superkallt och haha... ja det är tur det finns en överfull garderob. Kanske kan skylla på just kylan på tal om att den är just överfull... ;o) Kram!

      Radera