Powered By Blogger

måndag 13 februari 2012

Dagens – som får lov att säga looser

Spåna på och helst även nosa upp en praktikplats inom det absoluta snaraste. Dra igång en Facebookgrupp och samtidigt knåpa ihop en blogg, en till, en med jobbsökarfokus. Läsa, och helst även utvinna kunskap ur två böcker, lösa uppgifter genom att röjja runt i sökartagen på nätet och svara på frågor från den där litteraturen… Och samtidigt försöka ha örat mitt i den Internetgata som avhandlar sociala medier både i allmänhet och i synnerhet… 
Och detta med en hjärna som mest är mos och förvirrad och helt yr och samtidigt lite tom… Joråsåatt, denna arbetslösa looser har minsann att stå i just nu… ;o) 

Jo, jag får lov att säga looser, för en del av er tänker ju det så då kan vi lika gärna vara lite ärliga och slänga upp det på bordet. Så att säga. Jag har lite fler tankar om det här men de sparar jag till imorgonkväll, för nu ska jag fortsätta att bena i det där skoliga istället. Fast jag hinner kasta av en dokumentation av min dagens stass, så den bilden kommer här, efter mitt tack, god natt och Kram på er för idag!


6 kommentarer:

  1. Vad är det för typ av praktikplats? Mediabyrå?
    Kanske kan komma med lite input om jag får mer substans. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan vara vad som helst egentligen, företag, förening, det handlar om att dra igång sociala medier till dem eller att vara på ett ställe där de redan har och jobbar med sociala medier. Flummigt eller hur? Men alla förslag emottages med tacksamhet. Min hjärna är mest i kaos just nu nämligen… :o) Kram!

      Radera
    2. Har en idé så jag mailar dig imorgon.
      Förening i så fall.

      Radera
    3. Kul! Snällt! Tack och Kram!

      Radera
  2. Hallå där, om det någon som INTE är looser så är det väl ändå du ! den som kallar dig looser är bara less på sig själv och hade gärna velat vara du... spill inte tid på sådana "fyle" som tar din energi, umgås och ge av dig själv till dem som uppskattar dig som du är rakt upp och ner, de andra är inte värda varken din tid eller uppmärksamhet, och förresten Lycka till med allt du har för dig just nu..
    Kram Blomman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad snäll du är! Tusen TackTack för pepp som betyder SÅ mycket!!! Och fyle… haha… ett underbart ord som jag visst hade glömt av, som jag skrattar åt det, så tack för veckans garv också. :o) Kram!

      Radera