Powered By Blogger

måndag 27 februari 2012

Provning av tre stickade vår-Mollysar

Ajfån + lysrörsljus = en inte helt optimal förening att prova kläder i, åtminstone inte om man vill få fram färgerna i dess korrekta dager. Men! Det får gå ändå, för nu har jag ju hintat om provning. Vad ni däremot får göra är att se färgerna som ungefärliga. Liksom. 
Så här kommer de tre stickade vår-Mollysar jag provade på Iisa of Malmö idag:


Timeout wrap cardigan, apricot 1799:-

Storlek 2. Jag hade faktiskt ingen aning om att den här favoritkoftan från pre-spring hade uppenbarat sig i fler kulörer nu… och jag vet heller inte om det bara är denna aprikos eller om det existerar ännu fler nya färger. Vet ni? I alla fall så var detta en väldigt angenäm nyans. Svagt aprikos och väldans fräsch. Liksom.


Pointers v-neck, chalk 1199:-

Storlek 2. Färgen och jag blev väl inte direkt dödspolare på stört men modellen hade jag däremot inte haft något emot att få kila stadigt med. Till exempel. Otroligt mjuk och superskön att ha på sig. Det flätade knytbandet går hela vägen runt tröjan och kan anpassas efter hur figurnära man vill ha den. Me like a lot.


Grable sleeveless tunic, green 1399:-

Storlek 1, vilket betyder att den är ganska överdimensionerad i storlek. Jag har undvikit att prova denna eftersom jag misstänkte att jag skulle trilla dit om jag gjorde det. Och mycket riktigt, jag gillar den som tusan. Har dock sett produktbilder som visar att den ska finnas i en ganska gapig rosa nyans också och den hade jag gärna velat se. Är det någon som sett den irl och  vet om den är så rosa som på produktbilden? I alla fall så är Grable nu ett fall för önskelistan… 

Är det något mer ni undrar om något av plaggen här så är det bara att hojta i kommentarsfältet. Själv ska jag börja förbereda en presentation jag ska hålla i skolan imorgon, och som jag visst helt har glömt… Inte bra, inte bra alls faktiskt, för det är en del att bita tag i, vilket, tragiskt nog, betyder inget mer bloggeri för mig ikväll…;o( Men vi ses imorgon igen om ni har tid och lust. Take care. Kram!

13 kommentarer:

  1. Tack för provningen. Jag hade ingen aning om att Timeout fanns i den färgen. Lycka till i morgon
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä inte jag heller, har inte sett produktbilder och hittade inga nu heller när jag letade. Skumt. Kram!

      Radera
  2. Tack för fin provning! Tycker V-neck cardigan är ljuvlig! Och Grablen så klart - den lyser ju bara av ditt namn!! Har inte sett nån rosa dock, men jag tycker du ska ha den gröna annars!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den gröna var fin! Trodde inte den färgen skulle funka på mig alls men det var ju inte helt fel... tyvärr för nu blev det ju ännu ett plagg på önskelistan... :o) Kram!

      Radera
  3. Grable gillar jag mycket! Den knalliga rosa finns väl hos Minzo? Fin är den! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske den gör, får in och spana där. Har inte letat efter den alls. Så tack! Och Kram!

      Radera
  4. Jag har sett den rosa på riktigt - och den är skitsnygg!! Jag är rätt sugen på den själv :)

    Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu blev jag ännu mer sugen när du säger att den är snygg... hmmm... farligt :o) Kram!

      Radera
  5. Jättefin provning :) Jag såg Timoutwrapen i en häftig turkos variant och en riktigt snygg grå. Blev lite irriterad för den nya grå var finare än vintage grey ... så hmmm.. då var man där igen, att få något på hjärnan :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har provat rosa grable tunic...finns på bild i min blogg.
      Den är jättefin...nu har jag dock redan köpt en i vintage white så den fick hänga kvar.
      Kram Titti

      Radera
    2. Odd me: turkost också, och grå... det här börjar ju mer och mer likna ekonomisk ruin för mig denna vår... :o) Störigt bara när det kommer nya som är finare än de man har. Taskigt!... :o) Kram!

      Titti: åh, då får jag in till dig och spana ju. Tror inte jag sett den vita... Inte fel det heller ju. Kram!

      Radera
  6. Dom var såklart finfina på dig! Har samma problem, det kommer mer som jag skulle vilja ha! Medan jag velar om färgvalet på en del av dom, tja då försvinner dom ju sakta men säkert!
    Maken kom hem med vita jeansjackan igår, den var också hur snygg som helst..
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de där färgvalen är inte lätta. Jag sitter här med samma problem. Och ju mer jag tänker desto svårare blir det... :o) Så jag kommer nog också att missa några på grund av det men precis som du skriver så kommer det ju så mycket mer så vi slipper nog gå nakna i vår och sommar... ;o)
      Kul du också gillade jeansjackan, så fin och fräsch liksom. Kram!

      Radera