Powered By Blogger

lördag 21 januari 2012

Om att ha snöat in på en färg & favoriten är inte Odd Molly

Jag blev extremt lyckorusig när jag såg Odd Mollys produktbilder från denna vår- och sommars kollektioner. Euforisk över alla starka färger. Men! Nu har något hänt för jag har komplett och fullständigt toksnöatin på vita plagg istället. Så till den grad att villhalistan är vänd totalt upp och ner och det nästan bara är denna kulör som ligger och slåss om uppmärksamheten där nu. Vi pratar till exempel om:

Good s/s dress, white

Forsome tunic, silky white

Rock-a-fellow slip top, golden porcelain

Russell cardigan, vintage white

White stretch jeans, chalk

När jag tänker efter så började min vita kärlek att frodas redan sent i somras. När jag föll pladask för och sedan tokjagade änglatunikan, spontanshoppade dess kortare syster och inte minst när jag sedan snabbt som blixten roffade åt mig gåsen. Mollysar som är fast med mig för evigt. 
Men! Det plagg som just nu toppar mina önskedrömmar är inte en Molly… Utan:

Maxidress Belucci, oldlace från Love by Isabel Adrian 

Japp den snygga Hollywoodfrun med de superfixade läpparna. Hon som själv bär klänningen på bilden här. Jag blev så där galet sönderförälskad när jag snubblade över en bild på den i någon blogg. Googlade fram den och upptäckte att den, komiskt nog är en mammaklänning. Komiskt inte minst för mitt mål är att gå ner i vikt, inte upp av några som helst anledningar… 
Men det är en mammaklänning tänkt att funka lika bra efter graviditeter så då passerar den ju i alla fall. Men! Frågan är om den har lite för mycket av bröllopsvibbar över sig… Vad tycker ni? 
Jag har fått för mig att den nog är av ombytlig karaktär och därför lätt kan vara bara en skitläcker sommarstass i sällskap av till exempel CC jacket, eller en jeansjacka, kanske en hel hop av längre halsband… Vad tror ni?... Kram för nu!

13 kommentarer:

  1. Den är jättesnygg och skulle passa superfint till det du beskriver. Topnotch :)

    Jag snöar också in på vitt när våren kommer. Så fräscht och funkar ju alltid. Blir liksom aldrig omodernt :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. kul att du också tror på den lilla trasan. Och visst är vitt oslagbart i att vara fräscht. Helst när den presenteras med en solbränna... :o) Kram!

      Radera
  2. Forsome tunic får jag faktist lite dreggel i mungipan av;) Men den kärleken svalnar snabbt av prislappen.....
    Klänningen av Hollywood-frun är skitsnygg men se till att prova innan du köper! Mamma-kläderna är ju liksom gjorda för gravidmage! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den prislappen var ingen rolig upptäckt... :o(
      Hmmm... kan vara svårt det där med att prova efetrsom jag bara har hittat den i webshopar. Svenska dock vilket ju underlättar en provning hemma och eventuellt en tillbakaskickning. Får klura lite till på det där... Kram!

      Radera
  3. Jättesnyggt alltihopa och jag tänker bara solbränna!
    kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då tänker vi samma. Och eftersom jag förhoppningsvis kommer iväg till Kap Verde i mars så ska den nog kunna fixas där. :o) Kram!

      Radera
  4. Så duktig som du är på att accessoriza dig blir det inga bröllopsvibbar på den klänningen. Klänningen är verkligen jättsnygg.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Och jag blir bara mer och mer sugen på den... Kanske en present till mig själv när jag har gått ner 5 kilo i vikt... för det förtjänar ju en belöning...:o) Vi får se. Kram!

      Radera
  5. Hej hjärtat!
    Längesedan men det har inte varit någon ork över för kommentarer. Nu har det vänt, äntligen! Varit ute för första gången på över en månad men nu så, nu kommer jag sakta men säkert igen! (skrev hos Lingon om min dag...)
    Vitt är ju verkligen snyggt, speciellt på personer med färg som du har! Säger som Linda, du bör nog prova den där gravidklänningen innan. Den är supersnygg o jag är helt söker på du kan styla den som bara du kan! Spännande..
    Ha en mysig o skön kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen! Som jag har tänkt på dig! Varit p v'g att ringa flera g[nger, vet inte varf;r jag inte gjort det, f;r att jag inte vill st;ra troligast. Fattar inet vad som h'nde med bokst'verna h'r... F[r se om jag kan fixa det och skriver mer till dig h'r sen. Ok_ Massa KRAM!

      Radera
    2. Nu verkar bokstäverna ha hoppat rätt igen. Den här datorn lever verkligen sitt eget liv. Jag är superglad att du är på bättringsvägen! Du vet var jag finns om du har lust att ringa någon dag. Var rädd om dig hjärtat!!! Kram!

      Radera
  6. Jag är en mes som inte klarar av att bära vita kläder =)
    Jag blir alldeles stressad och så fläckar jag ner mig bara därför att jag inte ska.
    Men det är så himla fint på andra så det är klart du ska ha den vita drömklänningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår dig, även om jag försöker undvika att tänka att vitt blir smutsigt. Men snacka om panik jag fick när jag råkade hälla rödvin över min vita FoL i somras... Då trodde jag att en hjärtinfarkt skulle komma farandes... Men jag fick den ren, pust! :o) Kram!

      Radera