Powered By Blogger

söndag 1 januari 2012

September 2011 

Jag försökte mig på att bli en leggingstant, vilket misslyckades redan efter första försöket...


… som utspelade sig i metropolen, på dejt med bland andra bästaste Lingonvännen och läckerdonnorna Too di Boo och Att vara någons fru



Det årliga besöket på hundutställningen strax utanför vår stad ägde rum och slutade med helt utmattade vovvar, vilandes på Mollyklädd ärm:


Vi bokade resa till Kap Verde, en tripp som vi kommer att ge oss i kast med om två månader. Det avlades ännu en visit hos Helen med familj i Kristianstad. Denna gången blev vi lyxigt utfordrade av en proffskock. En snygg sådan dessutom :o):





 Och så avslutade vi månaden med att doppa fötterna på utländsk mark igen. Denna gången på geocachevent i Tallinn, en stad jag gärna återvänder till.






Oktober 2011 

Jag snöade in på Jamoiro pants och kan nu räkna in tre sommarväntande par i min Mollyrob. Jag översköljdes även av vinterbegär och gav mig själv två månaders köpstopp i utbytte mot denna tjocksjal:



Köpstoppet höll inte hela vägen, framförallt inte när en plötsligt väckt passion för långstrumpor slog sig ner i min skalle. Men det blev väldigt lite shoppat jämfört med annars så jag känner mig ändå nöjd med hur det föll ut. Mera stickat blev det i form av koftprovningar och en ny och en äldre fick tillträde till min Mollyrob:  



Hösten anlände, jag bevistade en punkkonsert och begav mig ut på skaldjursbuffé, som vanligt och alltid; iklädd Mollysar :o) 




November 2011 

En ganska händelsefattig månad som dock innebar att mr Make förälskade sig i Yarnbard cardigan, jag försökte mig på att shoppa annat än Mollysar när HM öppnade upp för Versace, ett försök som föll platt. Geocachingen nådde nya höjder, dels med ett event och dels när vi flängde runt i en skog i jakt på julklappar. 





Jag fick stordille på att använda Gosee tillsammans med wrapar…




… och så inledde jag projekt gravpimpning. Och förvandlade min pappas boning från white trash till i alla fall synlig:



December 2011 

Julmånaden inleddes med en fikadejt med efterföljande butiksraid i Malmö, ännu en kanonträff på initiativ av fina Doktor Molly



Jag snöade in på fleecefiltar och pyjamaskit. Men Mollysarna fick också plats, inte minst när Pre-spring landade i butikerna. Jag fick chans att prova delar ur den när jag och mr Make for iväg för en weekend i Stockholm. Och ännu bättre var att jag fick chans att tillbringa lite tid med Gunnarssonskan, hennes coola dotter Moa och Mollylandias vackraste Ros, hon på Hornsgatan ni vet: 



Men huduvstadsbesöket drog även med sig promenerande i geocachingens tecken, såklart… :o)  



Bloggen fyllde två år och tyvärr stod även ett avsked på agendan, det efetrsom vår favoritbutik AjaBaja har beslutat sig för att stänga ner.     



Det innebar min sista Malmövisit för året. Årets sista köp blev Timeout koftan, eller koftorna eftersom jag velat på färg och därför nu är glad ägare av två stycken.


Förbokningarna för vår och sommar hann börja droppa in innan året rann ut. Och de kollektionerna lär bli en lång följetång här, för de står snudd på i klass med mina favoritsäsonger, som kom under samma årstider, fast 2010. 

2012 

Eftersom jag tror på begreppet tredje gången gillt så flyttar jag över det på år. Och med tre ganska miserabla år staplade på varandra så är det inte bara hopp, utan även en rejäl dos handling jag kommer att ta till för att året som ligger framför oss ska bli ett kanonår på lite olika plan och sätt. Hur det ska gå till och hur det kommer att gå får ni garanterat veta om ni väljer att haka på mig här framöver. Kram på er för nu!

6 kommentarer:

  1. Vilken spännande årskrönika! Hoppas att 2012 blir ett superbra år! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja tänk vad det hinner hända på ett år.
    Tack för återblicken och lite påminnelser att allt inte var skit trots allt (dejterna mer er t e x)

    Och jag säger detsamma om 2012; vi *gör* det bar helt enkelt!

    SvaraRadera
  3. Vilken krönika du fått ihop, jättefin! 2012 blir bättre, det är jag säker på.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj vad mycke man hinner med på ett år....tycker åren går fortare å fortare så det behövs en sån här återblick ibland! Härligt att få följa dej, du får inte sluta att blogga nånsin! Jag är ju din "forever private stalker" Fy vad tråkigt om jag inte kunde få se dina snygga å coola "outfits" varje dag. Själv går jag klädd i jobbuniform varje dag, så det är väl därför jag känner till hela din garderob. Hoppas 2012 landar alla dina drömmar och önskemål. Du är värd det! Sen får vi snart ta en mollyfika i Hbg...kram åsa i älmhult

    SvaraRadera
  5. Härlig krönika, tänk vad mycket som händer på ett år.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Tack söta ni! Jo det tog en hel massa timmar att få ihop den men det var roligare än jobbigt, och precis som ni också skriver kul att se att det faktiskt hänt mer kul än vad jag trodde. :o)
    Och favoritstalker Åsa, du är supervälkommen på visit precis när som helst! Hade varit superkul, saknar dig faktiskt sköna dam.
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera