Powered By Blogger

söndag 8 januari 2012

Mina bästa Mollyköp 2011

Jag har redan listat mina mest använda Mollysar 2011. Skippade jackor och sjalar i den statistiken. Men de är långt ifrån bortglömda, de tittar istället fram när jag nu fick för mig att tänka till ordentligt och upprätta en förteckning över mina fem bästa Mollyköp 2011. Bästa som de mest lyckade, de jag är allra gladast för att jag norpade. 2011 som i bara de plagg som kom under förra året, så gamla godingar som fick flytta in är inte inräknade. Och lista som i följande skapelser:

Plats 5: Wunder underdress, chalk

Plats 4: Cleopatra bag, dark powder


Plats 3: Gosee short dress, white


Plats 2: Leatherette biker jacket, lite powder

Plats 1: Cascais scarf, multi

Någon analys på varför det blev just dessa plagg som jag skattar högst har jag ingen aning om men när jag ser bilderna såhär så inser jag att jag har en komplett kombo här. Och en, i alla fall enligt mig, förbannat snygg kombo… Vilka är era införskaffade favoriter 2011? 
Hoppas ni får en riktigt bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

4 kommentarer:

  1. Ska se på det där har jag tänkt, älskar listor och uppsummeringar :-) Blev så jäkla mycket, så har det inte i huvudet...

    En fin dag till dig med!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Supersnygg kombo! Vi kanske får se den på?
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Min blåa gås och den var ju otippad eftersom jag egentligen inte gillar blått.
    Och min fina rosa Makeout dress som ju förvisso inte är 2011, men den kom hit då =)

    SvaraRadera
  4. Oslotigern: jag älskar också listor och uppsummeringar men de tar ju tyvärr sin lilla tid att få ihop. Ser fram emot att se din senare. Kram!

    Helena: det lär ni nog med största säkerhet få. :o) Kram!

    Helen: samma här, min blå gås är inte med på listan men gillar den som tusan, trots att jag inte heller var så blå, trodde jag… :o) Makeouten är supersnygg! Har spanat efter den på T efter att jag såg dig i den. Fast ännu ingen sådan här. Kram!

    SvaraRadera