Powered By Blogger

lördag 14 januari 2012

En utflykt i bilder: bland skatter, outletbesök och minnen

Dagens geocachtur med vännerna Anna och Pontus gick till mina gamla arbetsdomäner. Jag har inte varit där sedan jag slutade på arbetsplatsen från helvetet så det var lite pirrigt. 
Skulle det väcka en massa jobbiga minnen till liv, jag mådde ju minst sagt helkass den sista tiden jag härjade runt där? Eller skulle det bli jobbigt på andra hållet, som i att jag skulle bli saknadsdeppad? 
Jag gillade ju trots allt mina arbetsuppgifter, mycket, det var arbetskamrater och framförallt sviniga chefer som drev mig raka spåret in i väggen… och därifrån till sjukskrivning följt av uppsägning... I alla fall så startade turen i Domstens hamn:



Som är på vägen till destinationen, Höganäs kommun, där Viken ingår: 






En välmående litet samhälle längs kusten. Där jag lodade runt så här: 





Vilket jag i princip alltid gör. Nä, jag sover inte i trashade jeans men annars är de med för det mesta… :o) Men har man en make som uppför sig så här…


… så är det ändå ingen som lägger märke till en… Det är rätt skumt det där med geaocaching, hur skitskumt det får en att beter sig, i värsta folkrusningen… 


… och man bryr sig inte ett dugg om att alla glor. ”Hallå, det är ju skatter att finna för bövelen”… ;o) Och sådana finns det lite varstans i världen, Så även… 



… till exempel både vid fotbollsplanen Julivallen och vid Himmelfärdskyrkan i centrala Höganäs, där det även finns fina hus och "tuffa" bilar:



Och där tyckte vi att vi var förtjänta av en fikapaus så vi begav oss till Kakboden, ett av mina favoritcaféer här på jorden. Mest för att deras sjukt goda fika:




FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET NEDAN...

4 kommentarer:

  1. Det får nog allt bli en sväng till Höganäs i sommar! Flera år sedan vi var dit......
    Förstår att det var lite halvjobbigt att vara där igen.....Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Halvjobbiga tankar innan men sedan vara superkul att vara där. Och får ni för er att åka dit i sommar så anmäler jag mig gärna som guide. Och då utan att bara tjata om var jag har gjort det och det jobbet, som jag gjorde igår. Sååå trötta de var på mig... :o) Kram!

      Radera
  2. Det ser härligt ut. Och bra motion och roligt är det också.

    Du har en award hos mig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tusen tack söta! Vad glad jag blir!... Då skickar jag den vidare ikväll. Kram!

      Radera