Powered By Blogger

onsdag 18 januari 2012

Strandad promenad blev liten spaning i Mollyland

Min långpromenad strandade ganska ordentligt idag. För istället för att ge benen den match jag egentligen hade tänkt så snurrade jag mest runt i butiker istället. Det blev ännu en träningströja inhandlad på HM, en svart, likadan som den rosa jag köpte i helgen. Lite pinsamt att komma med samma, nersvettade tröja varje gång, speciellt som den inte är i den diskretaste färgen direkt. Fåfängt? Kanske, men mest var det hygieniska aspekter som ledde mig till den shoppinginsikten. 

Det blev lite matvaror upplockade på Ica, en massa böcker av diverse olika slag spanade på i bokhandeln, en fick faktiskt följa med hem också. Kan visa sedan… Och inte minst blev det fluktande i Mollyland. I den lokala butiken Zebra. Fast bara lite eftersom de inte hade speciellt mycket. Men ändå tillräckligt för att hjärnan och hjärtat skulle gå ihop och bryta ut i en gemensam glädjeyra. Vårkläder. Ljusa färger. Ja till största del i alla fall...  Det finns hopp, Tjohoo! :o)





De är dock inte speciellt förtjusta i att det provas för att enbart placera bilderna i en blogg. Eftersom det tydligen är ett fenomen som förekommer ofta, av en hop yngre tjejer… därför uteblir någon mer omfattande provning. Jag kunde dock inte hålla fingrarna i styr, från kombinationen provning och plåtning av denna här: 

 Cotton lite poplin smock s/s, white 999:-storlek 4

Cotton lite poplin smock s/s, lite blue 999:-, storlek 3 

Tjejen i butiken sa att de var väldigt små i storlek, därav mitt förstaval av en 4:a på hennes inrådan. Den var dock i största laget, speciellt i ryggen där det blev en massa skvalpande tyg över, liksom… 3:an var betydligt bättre i sizeavseende. Fast den är liten i storlek, framför allt över bysten. Fast den föll mig ändå i smaken, så pass att den, fast i det vita utförandet, hamnade på min önskelista. Som redan var lång nog… 
Nu ska det diskas och torkas golv här. Upptäckte nu att jag inte fick med den viktiga bilden på dagens stass här så den kommer lite senare. Kram till dess!

8 kommentarer:

  1. Blusen var jättesöt! I början när man tränar ( kanske sen också) är det bra med en vilodag så det kanske inte gör så mycket att det inte blev en långpromenad :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja blusen var en positiv överraskning. Och vilodagar låter som bra dagar så då måste de ju vara bra också... :o) Kram!

      Radera
  2. Det var det dummaste jag har hört! Men så är de ju lite konstiga i den butiken också. Där förlorade de säkert mer gratis uppmärksamhet här om jag känner dig rätt? (-: Och det ska de inte ha heller. Jag kommer inte att prioritera att handla där längre som jag har gjort tidigare när du har visat vilka Mollysar de har haft inne. Kram från din irlvän S!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir ju automatiskt ingen reklam ditåt nu för det krävs ju att man visar, genom att plåta det som finns i butiken. Jag fick tipset att det finns bra produktbilder på Odd Mollys hemsida att använda istället... ;o). Kram!

      Radera
  3. Med tanke på hur mycket gratisreklam du gjort för Ajabaja så känns det som en dum idé att förbjuda bloggfotograferande.
    Bad business som man säger =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjejen i butiken menade väl att det bara plåtas och inte shoppas. Och att de inte har någon webbutik där folk kan köpa det man visar... om jag fattade rätt. Lutar åt att Köpenhamn får bli nya teststället... om man nu år göra provningar där... :o) Kram!

      Radera
  4. Söt blus! Har dock inte fallit för den ordentligt. Än. Den där zebran har kanske inte kolla så mycket i mollywood. Men jag kan ju förstå att det tycker det är tråkigt med massa folk som bara fotar och inte köper nåt.

    God natt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag kan också fatta om folk bara tar bilder och aldrig handlar. Jag kanske inte är en av deras storkunder direkt men har absolut handlat där... Jaja, får hitta annat provställe... Kram!

      Radera