Powered By Blogger

fredag 27 januari 2012

En oväntad biverkning så nu ska skiten äntligen ut

Det där med träningsformen BodyBalance är inte dumt alls, faktiskt. För dels är det kul och dels verkar det ha dragit med sig en oväntad men ytterst välkommen biverkning… som börjar med att jag känner mig så väldans pigg och alert att jag nästan studsar hem. Bara det egentligen… :o) Men väl på plats i boningen så får jag även världens snilleblixt och aktivitetsryck… att nu ska skiten äntligen ut! Nä, jag pratar inte om mr Make, han är dessutom på jobbet så därmed finns det ingen risk att han ryker av misstag i ivern här… :o) utan om mitt forna jobb. Arbetsplatsen från helvetet ni vet… Jag har fortfarande kvar papper i horder, fullklottrade intervjublock och tidningar, i sådana mängder att man skulle kunna bygga en hel stad av papiermacherhöghus av dem. Men snart inte längre. :o)


Att jag inte har röjt ut dessa obehagliga påminnelseberg tidigare handlar om att jag inte har orkat, inte velat se, förträngt för att det varit för jobbigt att titta, och minnas, och allt det där… Men nu har jag kommit på knepet; blunda och hojta ner allt i en sopsäck i raketfart. Och det känns så jäkla skönt… Dags att fortsätta medan pulsen är på topp... och innan jag måste avbryta för att gå på nördevent istället. Återkommer med en dagens stass. Take care! Kram, Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Tror jag var toppenbra gjort! Ut med det gamla och in med det nya=) Heja Josanne, You go girl!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  2. Härligt! Låter underbart med all enerigi! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Ja, visst blir man pigg! Testa BodyPump! Det älskar jag. Och duktigt gjort att få ut allt. Kram

    SvaraRadera
  4. Utan att veta vad som hänt tidigare håller jag med de andra, låte det nya komma in och bort med oket på axlarna! Ha en fin kväll! kram!

    SvaraRadera
  5. Bravo! Passa på när energin är på topp.
    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Du är så duktig och målmedveten!!! Både med att rensa, träna och äta!
    Njut av känslan :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Bra gjort att röja! Det är en befrielse att bara skyffla iväg skiten så där! Bra gjort gumman! Kram

    SvaraRadera
  8. Hejja Hejja ut med det bara :))) kram :)

    SvaraRadera
  9. Tackar och bugar för era påhejjningar! KRAM!

    SvaraRadera