Powered By Blogger

måndag 16 januari 2012

Dagens – som norpar lite doktorstankar

Söta Doktor Molly satte idag spiken rakt på det jag också har gått och funderat lite på den senaste tiden. Framförallt hennes frågeställning om hur man uppfattas i bloggen kontra i verkligheten… Och det är ju snudd på omöjligt att svara på själv. Så därför frågar jag er… 
Jodå jag kör mitt frågetjat även det här året. Jag avlade inte ett enda nyårslöfte om att sluta med det nämligen… ;o) Min undran är alltså hur ni uppfattar mig här, och till er som även har träffat mig irl; får ni en annan bild av mig utanför bloggen? Och i så fall hur och med vad skiljer det sig? Och för att balansera upp dessa funderartankar så kastar jag in en ytlighet. I form av min dagens stass:


Aldrig utan en Timeout, som synes :o) Det var allt för nu. Take care. Och Kram!

10 kommentarer:

  1. What you see is what you get tycker då jag som har haft förmånen att få hänga lite med dig:)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar och bugar! Djupt och mycket!... för det är precis så jag vill att det ska vara. Även om du sedan vet bra mycket mer om mig än det jag bara visar här men, så är du ju Vän i verkligheten också och inte bara kollega i Blogglandia. :o) Kram!

      Radera
  2. Nu har jag inte haft förmånen av att träffa dig (än), men på bloggen uppfattar jag dig som ärlig, rak, skinn på näsan samtidig som du är sårbar och ödmjuk. Det finns säkerligen mycket mer, men det är vad jag i korta drag kommer på i farten.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är väl typ så jag tror att jag är i verkligheten också. Eller i alla fall så jag skulle vilja vara. :o) Och så hoppas jag att vi får chans att träffas någon gång, helst snart... Kram!

      Radera
  3. Hej! Fösta gången jag kommenterar här hos dig men har följt din blogg under en längre tid och kände att frågan var direkt riktad till mig :O) och det är den ju :O)
    Den bild jag får av dig är att du är en riiktigt tuff tjej som har varit med och erfarit en del, att du är otroligt stolt och samtidigt så känslig och såå hård mot dig själv. En omtänksam och snäll person.
    Ungefär så....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! För din kommentar och ditt svar. Alltid kul när de som läser ger sig till känna lite då och då. :o) Som jag skrev till Hilde så tror jag nog att du träffat rätt så mycket i prick. Om inte annat så är det lite så jag hoppas att jag är. :o) Kram!

      Radera
  4. Jag måste härma Linda: inga choser eller konster - du är den du är här i bloggen tycker jag!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacktack! Och vad glad jag blir. Inte för att du har frågat men jag säger detsamma; du är samma härliga, mysiga tjej i verkligheten som du är i bloggen. Kram!

      Radera
  5. Tycker du är dig själv i bloggen. Att man sen inte berättar precis allt här är ju en annan femma. Lite måste ju få vara privat med tanke på alla galningar som figurerar där ute.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacktack! Nä berätta allt finns inte på kartan. Galningarna är som sagt för många för det... ;o) Vad schysst att du fick igång Internet på din tillfälliga ort. Då kan vi ju hålla lite kontakt i alla fall. :o) Kram!

      Radera