Powered By Blogger

onsdag 25 januari 2012

Schenker-Magnus är min nya hjälte

Gnäll kan löna sig. Det har jag nu fått helt klart och tydligt bevisat för mig... Det började i torsdags, för då lackade jag lite smått, ännu en gång, på Schenkers paketuthämtningsstrategi. Ni kommer till det inlägget om ni klickar HÄR. Jag fick svar i en kommentar av Magnus på Schenker som jag sedan mailade med. Och den snubben är lätt kung... För även om det går utanför hans arbetsuppgift så tog han tag i detta, mitt ständigt återkommande I-landsproblem, som deras kundtjänst nonchalerade.  Superhjälte Schenker-Magnus ryckte helt enkelt ut…


… och styrde upp. Så! Nu är mitt närmsta ombud ändrat! Äntligen! Från 2,5 fågelkilometer bort till tre kvarter söderut. Och då förtjänar man ett eget inlägg tycker jag, så därför har han fått det här och nu också. :o) Fast! Mitt senaste Mollyklick hann valsa ut i världen innan Schenker-Magnus fick viftat med sina superkrafter. Så i eftermiddag blir det färd till längst bort i stan. Igen. Men! Det är för sista gången… :o) Fast först ska jag ta tag i det där fixet som jag smet från igår. Disk, tvätt och sådana skojsigheter. Ha en bra dag därute. Kärlek & Respekt!

9 kommentarer:

  1. Det behövs fler Schenker-Magnus på en massa ställen; såsom Försäkringskassan, AF, nästan varenda butik I kristianstad osv osv.
    Tror du klona sig är en av hans superkrafter? ;)
    Bra jobbat Schenker-Magnus som vet vad kundservice betyder!

    SvaraRadera
  2. Snyggt jobbat Schenker-Magnus:) Så himla skönt att slippa hasa iväg tvärs genom hela stan :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Säger som de fina är ovan, heja Schenker-Magnus!! Fler sådana som dig behövs :) Så härligt att det löste sig för dig också Josanne! Undrar om man kan köra en sån drive med DHL som driver mig till vansinne med att skicka mina paket helt galet....
    kram

    SvaraRadera
  4. Ja visst är han värd alla Hurra man kan hitta! Tänk om det funnits fler Schenker-Magnusar i världen, och fler Mollybrudar också för den delen, då jäklar hade det här jordklotet sett bra mycket bättre ut... :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Gott att det fixade sig och tack för all er vänlighet! :-)

    Magnus

    SvaraRadera
  6. Tack för all er vänlighet! :-)

    Magnus

    SvaraRadera