Powered By Blogger

söndag 22 januari 2012

Tillbaka till Höganäs: flörtande, finfåglar och fintande

Nu har jag redan avslöjat det, i förra inlägget, att det var hit dagens utflykt gick:


Outletbyn strax norr om Höganäs. Där vi var så sent som förra helgen. Det blev återbesök på såväl Homestyle där ljuslyktor shoppades och Bokoutleten där mr Make hittade en del jobbrelaterat och matsignerat. 
Vad vi däremot inte hann förra helgen var att avlägga besök på Iittala så det tog vi igen idag. Och shit vad det dunkade runt i varenda vill-ha-gen i kroppen där:



Men förutom en extraprisig ersättare för potatisskalaren som har flytt från vår boning så lyckades jag att hålla fingrarna rejält i styr. Trots att grötskålar ropade och kaffemuggar flörtade… Men eftersom jag var mer intresserad av det man brukar ha i dessa tingestar så begav vi oss mot Kakboden. 
Ja inte för att äta gröt då, men för att dricka kaffe. Och så lite bilder på vägen dit:


Det märks att det finns en hel hop av konstnärer, och inte minst keramiker bosatta i bygden, för man kan springa på de mest fantastiska ting lite varstans:


Men även mystifika saker som geocacher står att finna om man roas av det:


Och så blev det ännu lite mer okynnesfotograferande av mig längs vägen:



Jag älskar kontrasterna i den lilla staden. Gammalt möter nytt, beprövat möter innovativt. Och så uppskattar jag kaffe latten på Kakboden. Väldans mycket. 


Eftersom mr Make också var Mollystassad så fick även han figurera på bild:


FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET HÄR UNDER:

3 kommentarer:

  1. Nu ser jag ju att jag måste dit i sommar! Du, jag och Marodör bland porslinet låter väl bra;) Det har nog tillkommit en del sen vi var där sist. Och visst fan är det mysigt i Höganäs! Ha en toppendag med Lingon nu! Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha!... det lät så spännande att jag faktiskt är sugen på att testa... ;o) Jo det har växt det där outletområdet. En hel del schyssta butiker. Så får ni tid å åk dit. Jag guidar gärna om så skulle önskas. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Ser du har hamnat på mitt favvoställe.. ;) Ha en bra dag
    /Malin

    SvaraRadera