Powered By Blogger

tisdag 17 januari 2012

Veckan med Muffin Rubin – del 10 tema: mat

Redan i rubriken ljög jag… för jag lyckades pinsamt nog inte ta en enda bild på Muffin Rubin under förra veckan. Slapphet och förbannat slarv är det enda jag har att skylla på… Men! Bara för att hon ska få sitt veckoinlägg i alla fall så har jag härjat runt på hårddisken och kan därför presentera ett gäng bortglömda bilder under temat Muffin och maten. Som i liten katt som är fullständigt tokig i allt ätbart. Och då pratar vi verkligen allt, utom citron… Ja som ni själva kan se:











Här kan man, i matfixarstunder, inte vända ryggen till en mikrodels sekund ens, för då kanske det inte blir någon middag, något fika eller något vad det nu än må vara som man föresatt sig att stoppa i sig, själv. Bra för vikten dock… ;o) men inte för liten katts mage… Kärlek & Respekt från Muffin Rubin för denna gången!

12 kommentarer:

  1. Men det är ju livsfarligt att hon står så över kastruller. Tänk om hon välter ut allt kokande vatten över sig. Du borde kanske inte ha katt eller ha bättre koll i alla fall!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Katter är ju rätt smarta och med stor självbevarelsedrift. Kan nästan garantera att Muffins inte hade stått med tassarna där om plattan vore varm. Och det syns ju att vattnet inte är varmt, i så fall skulle det ryka. Finns nog få djur som har fet då bra som Muffins och hennes polare i det hushållet!

      Radera
    2. Jag uppskattar verkligen att du bryr dig om katten. På riktigt! För jag uppskattar folk som bryr sig om djur. Men det gör jag också! Och dels är som Linda skrivit plattan INTE varm, jag hade inte ens hunnit sätta på den där. Och hon är dessutom smart nog att undvika varma plattor med kastruller. Och jag har bra koll på henne och farliga saker som knivar och annat. Så du behöver INTE oroa dig! Kram!

      Radera
  2. Tossiga katt:) Söt som få! Kram

    SvaraRadera
  3. Hon är så himla söt och hon påminner så om min Eldur :) Han var ett riktigt matvrak så smeknamnet blev Gustav tätt följt av Vildur för han var helvild också :)) Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu såg jag den översta kommentaren.. Suck säger jag bara och i övrigt instämmer jag med Linda. Kram

      Radera
    2. Hihi... det var min Bosse också. kanske något gemensamt drag för rödhåringar. :o) Kram!

      Radera
  4. Å hon är ju som min Filippa som glatt gnaskade i sig både gurka och hårt bröd. Dessutom älskade hon att slicka i sig margarin - inte alls så bra för kattmagar ;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja de har sina idéer, nu ikväll käkade Muffin glatt på en rå champinjon... helt skadat... :o) Kram!

      Radera
  5. Företagsam tös =)
    Och jag har visst internet i alla fall för även denna tanten lyckades fixa tekniken ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tanter kan! Och tanter kan jäkligt bra! :o) Kram!

      Radera