Powered By Blogger

lördag 14 januari 2012


Mätt och glad, även om det absolut inte ser ut så på bilden, så fortsatte äventyret till Höganäs hamn. Dock inte till den fina småbåtshamnen utan till detta blåshål:



En liten tur till i geocachland innan några ville till outletbyn strax norr om stan. 








Och med några så menar jag, tro det eller ej, mig själv. Även om också jag fick lite smått shoppat här och där… Inga bilder på det som fick följa med hem, det var ju inga Mollysar så då kändes det inte lika viktigt… :o) 
Förutom besök i bokoutleten och inredningsbutiken så avlade vi även visit i sportaffären. Tyvärr missade vi en del som till exempel Iittala och Kosta Boda eftersom tiden började rinna ut. Så det får bli nästa gång. Kullaberg fanns det inte heller utrymme för, men däremot lite cachande och plåtande på återvägen hem: 



En av mina favoritbutiker Lenas Garn, och just Lena är en sådan jag saknar från mina två år som journalist i denna lilla stad. Tyvärr hade hon stängt för dagen. Tivolihuset är också en plats jag lite saknat, har skrivit om och plåtat teater där: 


Och genom den här lilla parken har jag knallat en hel massa gånger:



Jo det var en hel del minnen som ploppade upp i skallen den här dagen. Fast det var inte ett skvatt jobbigt, inte på något sätt. Bara lite kul att vara tillbaka. Att reclamea en liten plats på världskartan som jag trots allt tycker väldigt mycket om… :o) 
Och NU har jag tjatat klart, i både text och bild. I alla fall för idag. Guldstjärna till er som har orkat ta er hela långa vägen hit… Tack, god natt & Kram för idag!  

4 kommentarer:

  1. Fina bilder :) vilka mysiga små äventyr ni är ute på. Och härligt att få ta tillbaka området från de där sorgliga människorna :)
    Förresten, jag såg en sån där skum "cachare" som klättrade i en vägskylt för nåt år sedan.
    Kan ju säga att jag undrade länge vad sjutton karln höll på med *haha*
    Inte förrän en arbetskamrat några månader senare, berättade att han och hans son höll på med nåt som hette geocaching, trillade poletten ner...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... fattar att du undrade, för det är ju verkligen märkliga beteenden på de där cacharna... tur jag har en man som inte skäms lika mycket som mig över att utföra knasigheter offentligt. Även om jag också kryper i buskar och flänger i lyktstolpar lite då och då... :o) Kram!

      Radera
  2. Å vad skönt med sooool. Ännu skönare att det kändes helt ok att vandra omkring i de gamla trakterna - good for you! Vete fasen vad jag gör uppe så här tidigt men himlen är vackert ljusrosa så kanske kanske gör solen ett gästspel här i dag?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kändes superskönt att vara tillbaka, älskar ju den lilla bygden. Får nog allt bli lite fler utflykter dit snart. Håller tummarna att solen har landat hos er nu, för vi har inte kvar den här i alla fall. Kram!

      Radera