Powered By Blogger

torsdag 12 januari 2012

Internetabstinens, Spira & en helt ny känsla

Fortfarande inget Internet och såklart kliar det därför lite extra i bloggfingrarna just nu. Och oj vad mycket jag plötsligt kom på att jag vill googla också, sådant viktigt som kläder och sådant måstigt som jobbsökande... ;-) Och att enbart ha en ledsen och trött Ajfån att försöka sköta dessa sysslor från är inte samma sak och dessutom en betydligt långsammare sak... Så! Nu står mitt hopp till att mr Make snart är hemma igen med en bredbandsmojäng som funkar. Han tog med den jag skaffade tillbaka till Telia på väg till jobbet. Men till jag är tillbaka här med full kraft och en massa oväsentligt babbel igen så får ni lite mer Spira...






... klädmärket som det trillade in lite frågor om när jag provade en tunika från dem i måndags. Nu kan jag inte länka till deras hemsida men adressen är www.spira.me. Mucho massa fint att vila ögonen på, och drömma om... En klar konkurrent till Odd Molly för mig i framtiden. För ja, jag är faktiskt lite Mollyless just nu... En helt ny känsla. en skum, ovan och kanske övergående känsla. Men det är bara att vänta och se hur det utvecklas i den frågan... För idag återstår bara ett hej då kryddat med Kram, Kärlek & Respekt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

  1. Håller tummen för att du snart är på nät igen:) Jag vänsterprasslar hela tiden nu, men jag behåller självklart mina mollyfavoriter. Nu säljer jag som bara den för att få plats till annat, det känns faktisk skönt.
    Nu fick jag visst ett märke till att kolla på, tack:)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller tummarna! Har också tröttnat lite över lag men det går i vågor. Undantaget är Timeotarna :) Kramar

      Radera
    2. Timeoutarna skulle det vara vilket också är helt felstavat men what the heck :))

      Radera
    3. Haha... ja jag har också fått smak på vänsterprassel så det lär säkert bli en del av den varan framöver för mig också. :o) Ska kolla in dina nya favoriter också. Kram!

      Radera
    4. Odd me: ja det är säkert en neråtvåg för mig också. Hoppas det i alla fall för oj vad jobbigt att ha en massa märken att hålla reda på... ;o) Timeoutarna håller jag med dig om som jag vill ha en tredje... får se hur länge jag lyckas hålla mig... ;o) Kram!

      Radera
  2. Fina plagg:) Skitjobbigt att vara utan dator. Jag ligger och är lite lagom dåsig efter mat och vino, ska nog slagga snart så jag orkar med morgondagen. Kramar från Småland!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas ni hade skoj i Småland. Ser fram emot rapport och foton. Kram!

      Radera
  3. Trist när det strular med internet och datorer :( Hoppas det ordnar sig snart.
    Mem milde tid vilka mumsiga klänningar/tunikor spira gör! Tack för länken :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är lite smått kär här nu... tyvärr fanns inte klänningarna i butiken, och jag glömde fråga om de kommer tillbaka i vår men hoppas på det.
      Jag fick paket idag! Tusen tusen tack underbara du! Visar imorgon. Kram!

      Radera