Powered By Blogger

onsdag 25 januari 2012

Halvtidsstopp på promenixen


Sista gången jag behöver hämta Mollyket här... Känns riktigt najs... Och det inuti paketet likaså... Nu bär det hemåt igen, på gående fot, med the låda... Kram!





- Posted using BlogPress from my iPhone

11 kommentarer:

  1. Spännande! Har två paket att hämta ut i dag. Ett är jag jättespänd på:) Och hoppas att innehållet blir lika fint på mig som på galgen.....
    Kram från trötter

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas jag också eftersom jag vet vad det är och jag har den jag också. och din andra är samma som jag hämtade hem idag, om jag inte minns fel. Snart har vi identiska Mollyroben... vittnar om att vi har grym smak båda två... :o) Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Nja kanske inte så spännande men en superskön hemmahasartunika så det är efterlängtad. :o) Kram!

      Radera
  3. Hej Josanne! Vad spännande , vad kan det innehålla:) Vad kul att du hittade till mig! Jag lägger dig i min länklista också:) armbandet är ditt, jag mailar dig!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja vad skoj! Då går jag in och kollar mailen alldeles strax. har haft lite strul med att komma in i den så hoppas det funkar nu. Kram!

      Radera
  4. Vad bra att det fixade sig så bra! Ibland är det perfekt att ha en blogg och få lite hjälp. Kram på dig och hoppas paketinnehållet är fint.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja minsann jag blev superförvånad att han hörde av sig här men riktigt glad att han engagerade sig. Det finns bra folk även utan för Mollylandia med andra ord. :o) Kram!

      Radera
  5. Vad skönt slippa åka över halva stan för ett paket! Spännande vad du beställt, vad kan ligga i guldpåsen..??Nyfiken.. Har beställt lite men velar hit o dit, det är så mycket jag plötsligt vill ha! Grande problema, eller hur!? Märker det är längesedan jag handlat, kollar hela tiden. Helknäppt, men men.
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... jag kan se dig framför mig men det är ju inte så konstigt med tanke på vad du varit igenom. Du är värd nya Mollysar. Och att du tittar på dem igen ser jag som ett friskhetstecken, så det gör mig glad! Kram!

      Radera
  6. Såg nog allt affischen där. =)
    Vi får administrera den till lilla Myran snart.

    SvaraRadera