Powered By Blogger

fredag 27 januari 2012

Dagens - som har gjort studiebesök i svängen

Geocachevent på krogen. Har jag varit på ikväll. Gick dit i villfarelsen att det blir väl lugnt, för vem går egentligen ut och roar sig en fredagskväll nu för tiden… Inte jag i vanliga fall så därför gör väl ingen annan det heller… Eller hur?… 
Det var idiotsmockat med folk. Och då pratar vi till allra största del folk i min ålder och äldre. Dels var vi en hel hop på runt 60 personer, cachnördar på sammankomst. Och sedan ungefär det dubbla i vanliga pubsvirare. 
Snacka om åldringspoäng på mig som tror att alla sitter framför sina tvapparater och ugglar jämt, bara för att jag gör det… :o) 
Strassen jag hade på mig var i alla fall denna, något ovanliga för att vara mig:


Jag fick, som synes, en rejäl impuls att utmana mig själv i att bära så mycket powder som jag bara kunde hitta i garderoben. 
Fråga mig inte varför eftersom jag inte har den minsta aning om var jag fick det ifrån. Men från att ha känt mig som tant tråkbeige i den färgen, som jag dock alltid har gillat på en del andra, så ville jag kanske mest bara testa och se hur det kändes, genom att testa… Nä, jag har aldrig påstått att jag är helt normal… 
Och faktiskt, det kändes riktigt bra! Och det trots att jag vänstrade med en Spiratunika dessutom… Svammel, svammel… Som ni kanske märker så är jag trött intill svimningsgränsen så det är väl bästa att sätta punkt för idag innan någon kommer och spärrar in mig på hispan… Så hej, god natt & Kram för nu! 

7 kommentarer:

  1. Den tunikan var bedårande! Är den i tunnt genomskinligt material eller i linnetyg? Svårt att se på bilden vilket. Och är den ny för våren?
    Ha en bra dag från Lillian

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är i tunt genomskinligt tyg och från sensommarens kollektion. Jag såg att det fanns en likadan kvar på Cirkus på Väla i förrgår, såg dock inte vilken storlek men du kan alltid ringa dem och fråga om du är intresserad av den. Telefon: 042-20 29 90. Kram!

      Radera
  2. Det låter som ett riktigt äventyr!

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, jag som är lite skygg för människohoper av för stort slag tyckte det var sådär skoj att ha folk hängande över mig en hel kväll... Fast det kanske kan kallas äventyr det också. :o) Kram!

      Radera
  3. Tack för snabbt svar!
    Jag bor så nära att jag kan åka dit, så det får nog bli ett besök på ondsinta köpcentrat som du kallar det i helgen och jag håller med om det. :-) Inget kul ställe alls med för mycket folk och sura miner.
    Lillian

    SvaraRadera
    Svar
    1. ;o) ja roligare ställen kan man vara på. Glömde skriva att den var på rea, 50% så det blir runt 800:- om jag inte minns helt fel... Lycka till! :o) Kram!

      Radera
    2. Tack igen! Det låter ju jättesuperbra!
      Lillian

      Radera