Powered By Blogger

onsdag 4 januari 2012

Dagens – som har ett nervigt dilemma

Jag har en, eller kanske till och med två nerver under ena foten som liksom har kommit i kläm… Ja, jag vet, det låter helt rubbat men det gör sjuk ont. Och är megaöm just där. Har ingen aning om hur det har kunnat bli så, mer än att jag vaknade med det i morse. Är det någon annan som har råkat ut för detta overkliga tillstånd och har något tips och trix på hur man ska lyckas bli av med det? Gärna bums, för jag har grava problem med att gå. 
Och jag som skulle ut på långpromenad idag. Jag hade ett paket att plocka upp längst bort i stan och jag tänkte knalla tur och retur dit. Vilket sammanlagt och i runda slängar handlar om en halvmil. Nu fick det bli buss istället… :o( Joråsåatt… det kan hon ju komma med nu när det inte blev av och dessutom skylla på något så skumt… 
... kanske ni tänker nu. Men jag lovar, jag skulle verkligen det… Och det iklädd:


Med tanke på mitt tidigare inlägg, om mest använda Mollysar så har jag lite smått på känna att Timeoutkoftorna nog kommer att dyka upp där nästa gång… Känner mig som värsta tjatigaste smutsgrisen som har dem jämt. Men de är ju så übersköna, och dessutom funkar de till det mesta i min Mollyrob… Har ni något sådant plagg, som hänger med er i tid och otid? 
Dags att fixa mat här. Hoppas ni har en bra kväll därute. Kram för mig för nu!

8 kommentarer:

  1. Det låter jobbigt. Jag har ofta kramp i fötterna, men det går över inom någon halv minut och gör skitont. Mest för att jag böjer och sträcker foten konstigt tror jag. Men inte så varaktigt som du har. Hoppas det snart blir bättre för det är ju jobbigt att gå med det. Kram

    SvaraRadera
  2. Låter skumt. Hälsporre är den enda fotåkomma jag känner till. Det hade morsan i alla fall....
    Hoppas det gär över fort! Kram

    SvaraRadera
  3. Ajdå? Gör det ont mitt under foten eller på bakdelen? :-(
    Kramar och fin du är i wrappkoftan!

    SvaraRadera
  4. Kan inte mannen din slita lite i foten så att det lossnar? Annars är nog rödvin bra.

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Jag vet inte men ibland får jag något liknande och dränker in foten i voltaren på tub, säkert inte det bästa men det hjälper.
    På fråga b svarar jag mina long lovely knit, i ur och skur.
    Rödvinstipset var för övrigt inte dumt alls.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Hojta på mr Sambo; han hade nåt liknande och fick stretchingövningar som hjälpte.

    SvaraRadera
  7. Tackar och bugar för ert engagemang. Jag har fortfarande lite kläm på nerven, mitt under foten är det, men det är klart bättre. Och det utan rödvin, märkligt nog... :o) Och utan Voltaren som jag inte hade. Mr Makes teori är att tjock hund sovit på foten och att den därför blivit klämd, låter troligt. Kram på er snyggingar!

    SvaraRadera
  8. Tjock hund? Det har väl inte ni nån? ;)
    Sambosen får visa sina övningar han fick vid tillfälle.

    SvaraRadera