Powered By Blogger

onsdag 18 januari 2012

Dagens – som tar städpaus och förundras

Det var inte så skoj att städa som jag hade hoppats. Så jag har tagit en paus, i väntan på att inspirationen ska infinna sig. Och den kan kanske göra det för till min hjälp sitter jag och bläddrar i boken som jag extraprisshoppade i bokhandeln idag. Och som innehåller så mycket skaparanda att jag nästan dånar. Den här: 


Att bara komma på 200 drycker inom dessa sfärer är förundran på hög nivå för mig. Jag kommer på två. 1: smoothie på youghurt banan och hallon. 2: juice från förpackningen som har blivit inhandlad i matbutiken. Och ingredienserna som florerar i boken… attsingen vilken kreativitet. 

Både i det som låter vansinnigt gott. Ta bara päron-, kiwi- & limejuice, persiko- & ingefärsjuice eller morots-, chili- och ananasjuice. Eller apelsin- mango & jordgubbssmoothie och rödbets- & bärsmoothie. Till exempel. 

Och sedan har vi det som spelar i helt motsatt liga… som broccoli- & grönkålsjuice, juice med palsternacka, grön paprika & vattenkrasse eller banansmoothie med jordnötssmör. Fast hur ogoda de än låter så har jag lust att göra varenda i en, i hela boken, nu, på en gång! Bara för att det hade varit skoj att pyssla med det istället för att städa… Fast jag lär ju inte komma undan dammråttorna på det viset så det är väl bara att dra igång det stora utrotarmaskineriet. Trots att inspirationen fortfarande är på lite villovägar… 
Ja just det ja, jag skulle ju kasta av bilden på min stass of today här nu också:


Såklart städar jag inte med Primebootsen på. Ifall någon undrar… bilden togs för ett gäng timmar sedan, när jag kommit hem från min utetur på stan. Kramar!

12 kommentarer:

  1. Och skulle nån dricka inte funka så tror jag man kan hälla i en skvätt vodka och vips blev det en drink =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... det tänkte jag inte ens på... men sprit piffar ju upp det mesta, såklart... ;o) Kram!

      Radera
    2. Inte för att jag vill uppmana dina läsare till intag av alkohol då, ska jag väl förtydliga innan nån annan gör det =)

      Radera
    3. Haha... ja man måste tänka på allt man skriver tydligen, för annars kommer de självutnämda pekpinnepoliserna rusandes... Så bra du förtydligade... ;o)Kram!

      Radera
  2. Hej!

    Tjoho nu kan jag kommentera igen.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjoho vad bra! Säger hon som är galet kass på att kommentera hos er andra... sorry :o( Kram!

      Radera
  3. Jag är himla bra på att läsa kokböcker och sånt i alla fall;)
    Och nice talking to you som vanligt! Trots avbrottet med nattvandrande Marodör som var välling-hungrig. Vi får blöddra mer nån annan gång......Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... det brukar stanna vid läsa för mig också... men nu jäklar ska det göras också, fast inte idag kanske imorgon... :o) Tack som fan själv för blödder, alltid lika najs! Hoppas du fick sova. Kram!

      Radera
  4. Lite sugen på att köpa en rejäl mixer och den däringa boken nu faktiskt för om man proppar i tillräckligt med bra saker blir det ju en hel måltid som dessutom inte tar 100 år att fixa ha ha. Dag tre med vettig mathållning och jag har redan ledsnat på att hålla på i köket - inte så förvånad alls över det.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. hihi... precis min tanke. :o) Jag brukar gilla att laga mat men det har gått över... kanske bara tillfälligt men shit vad jag verkligen inte vill hålla på att laga och dona. Bara disken det blir... näää inte skoj! Kram!

      Radera
  5. På sommaren kör jag ofta typ smoothies som läskande mellanmål. Mums!

    Kanske möts vi i förbifarten på Knutan eller så. ;)

    Ha fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är attans gott, jag tänkte köra det som frukost för jag är sååå kass på att käka tidigt. Ofta blir det frukost runt lunch i nuläget... Ja det kanske blir så att vi rusar förbi varandra i stressen... Eller så får vi ta en fika snart, med Lingonet... Kram!

      Radera