Powered By Blogger

torsdag 12 januari 2012

Vad skulle man i så fall ha på sig?

Ponera att man skulle få för sig att till exempel börja träna på ett gym, vad i hela helsefyr skulle man i så fall ha på sig? 
För anta samtidigt att man absolut inte skulle fixa scenariot med att se ut så här:



 För att man inte har en tecknad streckkropp utan en med kalorimättat fluff i mängder. Alltså en kropp som man, i så fall, helst skulle göra allt för att dölja. Och förutsätt att man har suttit och nätskannat träningskläder en hel kväll och, i så fall, insett att det nog fasiken är ålskinnstajt som gäller… eller? 
Tänk dig att du skulle få just den frågan, vad hade du då svarat?... :o) Kram!

5 kommentarer:

  1. Som jag ibland: lösa tunna vida piratbyxor + overzize t-shirt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mjukisbrallor och tisha funkar alldeles ypperligt! Ett av få ställen som jag fullkomligt skiter i hur jag ser ut. Ska ju bara svettas:) Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, precis. Ett par hippiebrallor och en t-shirt. Det fungerar utmärkt! Kram

    SvaraRadera
  4. Instämmer med övriga! Jag hittade en oversize ( boyfriend någonting) tisha från Nike i deras dry-fit material. I en sådan kan du svettas loss ordentligt och den döljer alla skavanker :) Kram

    SvaraRadera
  5. Tack snälla ni för tips! Måste fixa nytt för jag har verkligen inget gammalt som passar, OM jag nu ska träna alltså... ;o) Overzize t-shirt och någonslags hippiebyxor får det bli i så fall... får spana vidare efter sådant. Kram på er!

    SvaraRadera