Powered By Blogger

tisdag 31 januari 2012

Dagens – tar paus från klurighetens grepp

Snacka om en slapp början på min karriär i skolbänken. Dag 2 och hemuppgifter på schemat. Fylla i någonslags kartläggning. En baggis tänkte jag. Innan jag såg mängden frågor som förväntas bli med svar. Och många riktigt kluriga rackare dessutom. Riktigt kluriga! 
Så efter att ha suttit och tampats med det hela förmiddagen så behöver jag nu en paus innan jag tar tag i den återstående hälften. Och då solen är på plats utanför dörren (och Internetuppkopplingen strular å det allra grövsta) så blir det en paus i utemiljö. I promenadform, med vovvarna. Och i denna stass + jacka:


Den uppmärksamme kanske ser att exakt samma bild har figurerat här tidigare. Och det är så rätt. Men eftersom jag har exakt samma outfit idag och sorteringskaos i köket där spegeln befinner sig så fick det bli så helt enkelt… Hoppas ni har en bra dag därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

8 kommentarer:

  1. Hej Josanne,
    länk till din mollyförsäljning funkar icke, gör ju inget just nu för de ligger ju lite längre ner på denna sida just nu.
    Det SNÖar här i södra Frankrike, ovanligt, vacket, å himla bökigt...
    Ha de gott,
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! Nu ska det funka, jag hade glömt klistra in länken. :o)
    Oj, jag det fattar jag att det är bökigt! Det blir ju bökigt här så fort det faller en snöflinga, ingenting funkar. Usch! Hoppas ni blir av med det snabbt igen! Kram!

    SvaraRadera
  3. Härlig outfit. Lycka till med uppgifterna. Visst blir man lite "avskoliserad" efter år utan plugg? Nu har jag jättesvårt att plugga effektivt till skillnad mot när man gick i skolan då man hade väldigt effektiva tekniker

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag har aldrig haft någon bra studieteknik...;o) Hoppas på att man lär sig med åren, men det återstår ju att se... ;o) Kram!

      Radera
  4. Vad mycket fint du säljer! Ja vi alla måste ju få undan lite efterhand, börjar bli lite väl trångt,ha ha..
    Plugga hemma kräver sin disiplin, krånglande dator gör det ju inte lättare direkt! Skönt med liten promenad, tog min första igår sedan läääänge. Det var helt underbart, vackert väder o stilla på alvaret. Visserligen har vi lite snö men än så länge helt okej. Dessvärre väntas de ryska förbaskade snökanonerna komma över oss på torsdag o fredag! Dom brukar inte vara att leka med..oftast är det bara Gotland o Öland. Tar sig sällan över sundet, skönt för dom. Hoppas dom har spått fel..
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja trångt är bara förnamnet. Och så hittar jag inget. Har precis röjt runt i en kvart efter en liten sidentrasa som jag tänkte ha på mig i morgon men kan inet hitta den... så nu kommer jag säker att ligga vaken halva natten och undra var den blivit av... Så alla dessa kläder ställer till det en hel del för en... ;o)
      Skönt att du varit ute! Håller tummarna stenhårt att rysskanonerna riktar in sig åt något annat håll istället! Kram!

      Radera
  5. smart med återanvändning av bilden :)

    Vi syns i Malmö den 11:e!
    Kram Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp det gör vi... vi från Hbg som vägrar byta om... ;o) Kram!

      Radera