Powered By Blogger

torsdag 26 januari 2012

Fetmakänsliga läsare varnas!!!

Ojoj vad jag säkert kommer att ångra det här… Men jag känner mig lite bjussig idag... :o) Och dessutom vill jag ju ge er bevisen på hur illa det var när jag stod, och ömsom led, ömsom skrattade, där i provrummet i sportklädesbutiken. Med ålskinnslinnena och kroppen som skulle kunna tjänstgöra som skidbacke när som helst. En kombination som skrek av missnöje. Så! Håll i er, för here we go:



Joråsåatt… inget av dessa fick följa med hem, som ni säkert redan har listat ut… Däremot ett liknande svart, eftersom det bar en otroligt välvillig reaprislapp. Men det kommer att få ligga och töja till sig lite i garderoben innan det blottas för offentligheten. Ett som nog dock får följa med på gymvisit redan imorgon är detta:


Toppar gjorda av 100 procent bomull och inte stretchigt annatmaterial is da shit för Barbapapakroppar alltså… så nu vet jag det... Efter detta misäriga mission tänkte jag muntra upp mig med att istället få kastat lite nyinkomna Mollysar på kroppen. Men det blev inget med det eftersom det var väldigt tunt på den fronten. Ett par ynka plagg till låg på ett bord men annars var det här rubbet som fanns: 


Och eftersom min kamrat farbror P dessutom anlände till köpcentrat i den vevan så skippade jag provningen och gav mig istället i kast med lunch och babbel.


Men eftersom det i samband med skolgång väntas dagliga Malmöbesök från nästa vecka så planerar jag att ta igen provsejouren där istället. För nu är jag bra nyfiken på att få skåda vår-Mollysarna i närbild. Till dess får jag väl spana in hos er som har provat. Med start nu… dags för bloggenad. Ha en bra kväll. Kram! 

16 kommentarer:

  1. Du fet??? Nej, du är sketa snygg och lovar vad nöjd med dig själv du kommer vara när du satt igång med träningen. Du rockar fett bruden:-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Men jo jag är allt lite fet... fast jobbar på att slippa vara det alltför länge till. ;o) Kram!

      Radera
  2. Du måste ju ha före och efter bilder, så dessa blir väl jättebra? =)
    Och det ser fantastiskt gott ut med räkorna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har du rätt i... får ta nya och jämföra när jag har blivit atlet, om ett sekel eller så... ;o)Kram!

      Radera
  3. Låter som du har haft en fin dag! Och hej du är ju inte fet...bara dumma tajta kläder. :-D

    kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... vad bra, då skyller jag på det... ;o) Kram!

      Radera
  4. Djävligt strongt gjort att visa de bilderna! Det hade jag aldrig vågat! Därför jag gillar dig och även Linda G för ni vågar bjuda på er och gör er inte till. LÖV YO!

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Det gör mig glad att höra, fast det finns fler i Mollylandia som bjuder bra mycket på sig själva de också. Kram!

      Radera
  5. Hahhaaa, sköning, du är inte klok på en fläck:):) ler...
    Gooo girl , fortare än du fattar är du tränings freak!
    Kram Cia J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... hmmm träningsfreak det låter lite coolt liksom men det dröjer nog... :o) Kram!

      Radera
  6. "Töja till sig i garderoben"! Fy fan vad bra! Och det är inte roligt med dom däe slinkiga materialen, varenda jävla rulle och valk syns ju! Nike-linnet var riktigt snyggt! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vad fan man kan ju alltid hoppas... :o) Ja Nikelinnet funkade för det var slafsigt, alltså anpassat till min kropp... :o) Kram!

      Radera
  7. Kul att du ska i skolbänken igen, skulle jag oxå vilja men kan inte bestämma mig för vad. Ascoolt det svarta linnet från Nike!
    Jag skulle oxå behöva en ny outfit till träningen, ser just nu ut som en luffare när jag tränar....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns kul att börja plugga jag behöver verkligen lite nytt i mitt liv. :o) Haha... luffare, ja där har du mig också i ett nötskal, synd vi inte tränar på samma gym då kunde vi luffat tillsammans... ;o) Kram!

      Radera
  8. Ääh..det är ju bara skillnad på linne o linne!! Nikelinnet var ju perfekt, var du nöjd! Vi är nog många som får skrämselhicka i provhytten. Minns förra året när baddräkt skulle inhandlas, vågade knappt titta på min egna spegelbild.
    Susseligott o nattiskramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Nikelinnet var stort och bra och på rea så det får det bli ett tag nu. Och ja du bikinis... herregud vilken mardröm det är. :o) Kram!

      Radera