Powered By Blogger

onsdag 4 januari 2012

Årets första nykomling & mina shoppingtankar just nu

Ännu en av mina beryktade impulsklickningar, det har blivit en hel hop sådana genom åren, har nu landat i form av årets första nykomling. Självklart en Molly:

A-one silk camisole long print, winter white 

För jag behövde ju verkligen en underklänning till... ;o) Fast jag kunde ju liksom inte riskera att aldrig få tag på den, nu när jag hade chansen. :o) Och jag ÄR verkligen glad för den så det är inte det, utan istället detta beteendet, även om det har avtagit rejält det senaste halvåret, som jag har fått riktigt mycket nog av. Just nu, bör kanske tilläggas, för jag kan ju inte svära på att jag aldrig någonsin halkar in i gamla tokshoppingspår igen… :o) 
Men för tillfället är jag, liksom ett gäng andra sköna damer här i Mollylandia, mest bara helt ointresserad av nya kläder. Det gick liksom på några sekunder, från att sitta och dreggla järnet, med ett habegär utan dess like, över bilderna från vår- och sommarkollektionerna så kände jag hux flux bara NEJ. 

Det var liksom för mycket vill ha. Som jag aldrig på kartan kommer att ha råd med. Så då började jag granska med mina allra kritiskaste glasögon istället. Och blev bara så jäkla blasé. På kläder. Nu är det inte så att jag inte kommer att köpa någonting alls från de kommande släppen. Jag har två förbokade plagg på Folk som jag inte kommer att släppa, i alla fall inte om de är så fina som jag tror och hoppas. 
Men! Jag kommer att vara bra mycket mer petig och analyserande än vad jag brukar inför huruvida någon ny Molly ska få inträdesbiljett hos mig eller inte. Det ska verkligen vara wow direkt vid första provningen annars får det vara. Och det av den enda anledningen att jag vill inte shoppa en massa på slentrian. Jag har fått nog. Och det känns sååå megakanonbra! 

Men något bloggnersläckande blir det INTE bara för det. Ni får ta mig i gamla trasor eller skutta vidare om ni inte tycker att det är så kul. Så ni vet… :o) Nu har min bokstavsranson tagit helt slut för ikväll. Så tack, god natt & Kram för idag!

10 kommentarer:

  1. Är nog som jag då. Har inte skrivit så om det men känner att jag gärna klurar mer på hur jag kan kombinera det jag redan har än att skaffa massa nytt, nytt, nytt! Som det av outgrundlig anledning alltid behövs nytt att komba med.

    Har inte förbokat ett dugg. Har varit på G några gånger men ..tja, vi får se. Det måste vara vettigt som sagt. Mycket mycket vettigt!

    Kram!

    Och nedrans vad det regnar katter/tigrar här. Läser man länge...så invaderas halva skärmen..hihi.

    SvaraRadera
  2. Det är inte bara kläder jag är less på; det är konsumtion öht.
    Det finns annat jag vill använda pengarna till; såsom att resa eller nåt brunt och varmt och mjukt med nos =)
    Det är trots allt en ganska skön insikt att komma till att man är konsumtionstrött.

    SvaraRadera
  3. Jag gillar din blogg, ditt sätt att skriva och att blanda ditt och datt... så gamla eller nya trasor har verkligen ingen betydelse :-)
    Pengar ska vi alla ha till annat än Mollisar så det är ju tur att ha-begäret inte är på topp hela tiden!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag är mer saktrött över huvud taget och försöker rensa, skänka bort, slänga efter hand. Du vet, flytta från stora prästgården till makens mindre hus som redan var fullt möblerat och med böcker i varje vrå, så jag bökar runt och skulle helst vilja vräka ut allt på gården för att plocka in det vi verkligen vill ha kvar.
    Kram och godnatt från Eva

    SvaraRadera
  5. Men det är ju kombinerandet av gamla plagg, med liiite nytt som är roligast. Inte att visa nytt med nytt, tycker ja, tralala....Jag har förbokat lite, plockat bort en del...tror det blir bra så här, kanske ryker ett plagg till faktiskt!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja där satte du tummen på faktiskt. Känns bara lite för mydet.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Det kommer absolut att funka med allt det gamla, och jag kommer att läsa här även om det inte är nya plagg varje dag.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Underklänningen är fin tycker jag.....har en i blått.
    Bäst att tänka till innan man handlar...
    Kram Titti

    SvaraRadera
  9. För mig går alltid sånt där i vågor. Har köpt exakt samma klänning som du men thats it. Suktar inte ens. Fast jag känner mig rätt normal som känner så. Skönt att inte dras med i hetsen för en gångs skull. Fast ju nu är jag inredningssugen, brukar inte bli billigt det heller ;-)

    kram

    Petra

    SvaraRadera
  10. Tusen tack för er respons och era tankar. Massa Kram på er!

    SvaraRadera