Powered By Blogger

måndag 16 januari 2012

Ändå kommer jag inte riktigt att följa reglerna

En fin award har landat här i bloggen. Den kommer från två superfina tjejer, Odd me och Katinka. Tack söta ni, jag blev kanonglad. Att få uppskattning – så kul!


Ändå kommer jag inte riktigt att följa reglerna, som bland annat säger att man ska skicka awarden vidare till fem andra bloggar… Eftersom jag alltid ska konstra och göra på ett annat sätt, ett medfött drag… ;o) så ger jag den istället till er som läser och kommenterar här. För ni är guld värda för mig! 


Jag är själv, tyvärr, värdelös på att kommentera hos er andra. Ofta läser jag i mobilen och därifrån är det ett tidsödande gigantprojekt att lyckas lämna ett avtryck efter sig. Ibland tänker jag att jag vill skriva något längre svar och därför ska göra det senare, med följd att jag totalt glömmer bort det… Och så är jag väl en aningens slö, slapp och skittråkig också… :o) Så! Därför uppskattar jag så mycket att jag får kommentarer överhuvudtaget. Att ni orkar läsa min dynga och sedan dessutom ta er tiden att plita ner något. Tack som fan! Kärlek & Respekt!

5 kommentarer:

  1. Tack själv :) Älskar din "dynga" :) så mig blir du inte av med i första taget! Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi...vad bra, för du blir inte av med mig hos dig heller. Du råkar ju nämligen ha en av mina absoluta favoritbloggar. :o) Kram!

      Radera
  2. Jag har också gett dig en award! ;)

    SvaraRadera
  3. Hupps glömde maila dig eller kommentera - du har fått Liebster av mig också ;) För att du är värd den!
    Kram snygging

    SvaraRadera
  4. Sanna & Frösötös: men söta ni det har jag ju helt missat... Skäms! :o( FÖRLÅT, FÖRLÅT. Och tusen tack för att ni gör mig så Glad! Kramar!

    SvaraRadera