Powered By Blogger

onsdag 4 januari 2012

Mina mest använda Mollysar 2011

Jag har skojat till det lite genom att gå igenom alla dagensbilder från förra året, i syfte att få fram lite statistik på hur ofta jag egentligen använder vart och ett av plaggen i min Mollyrob. Och det var en både rolig, i vissa fall oväntad och lite skrämmande insikt som visade sig i sifferform. För oj vad mycket jag har som knappt, i vissa fall aldrig, används. Det får bli ett till salu-inlägg innan veckan är slut. Men först presenterar jag min lista på mest använda Mollysar under 2011:

Plats 5
 Det visade sig vara hela tre Mollysar som trängs på detta utrymme:




Fields of lace dress, white 
Dish blouse, vintage chalk

Silk sleeveless dress, grey


FoLen var faktiskt med på samma lista för 2010, så egentligen kan man nog säga att det är min mest använda Molly ever. Är du nyfiken på den listan så finns den HÄR. Att jag har använt disktrasan så mycket hade jag faktiskt ingen aning om men att sidenklänningen trillade in här hade jag nästan väntat mig. 

Plats 4 Även här kvalade sig en trio in, bestående av följande trotjänare:



Chrysalis wrap, multi
Hookup dress, apricot

Imprime tunic, chalk


Imprimen var ingen överraskning eftersom den har blivit riktigt flitigt nyttjad sedan den kom hit i höstas. När det gäller wrapen så hade jag förmodligen gissat på att dess syster i lila hade blivit mer luftad än denna men så var alltså inte fallet. Hookupen var också ett, av mig, relativt otippad plagg här. 


Plats 3
Upptas av ett enda plagg, den mjukaste tröja jag vet och alltså äger:

9th Sweater, rose

Plats 2 Här har vi två Mollysar som har blivit använda exakt lika mycket:


Hookup sleeved tunic, chalk
Maria Tallchief cardigan 


Gardintunikan är absolut det plagg som jag är allra mest förvånad över att få se på denna lista. Visst har jag använt den, men uppenbarligen betydligt mer än jag anade. Koftan är också lite kul att se här eftersom jag tvekade som en tok om jag verkligen skulle köpa den. Jag valde uppenbarligen rätt som slog till.
Plats 1 Tadamm… här har vi den, mest använd under 2010 är:
Gosee short dress, white 

Och då är detta ändå ett plagg som kom i höstas, så snacka om frekvent nyttjande. Dock drar det inte med sig någon häpnad för mig att just denna ”vann” för jag har kallat den the Tunika of 2010 och det kommer jag att fortsätta göra.

Jag hoppade över jackor, sjalar och underklänningar i de här räknerierna, mest för att de troligast hade upptagit alla platserna annars. Och hur kul lista hade det blivit då... Ja den kanske inte är så översvallande skojsig nu heller men om inget annat så väldigt nyttig, för mig. Eftersom den just ger en bra bild av hur det står till på användarfronten… Och eftersom jag är lite igång i tipsartagen idag så är mitt förslag till er som vill ha lite koll på vad som verkligen blir luftat i er Mollyrob att ge er i kast med en likadan lista. Hoppas ni har en bra dag. Kram Kärlek & Respekt!

7 kommentarer:

  1. Hur kul som helt att kolla på! Ska härma dig i helgen när jag har lite bättre tid. Gissar att mina Wilmor ligger bra till ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Supersnygg är du i allihop! Hasar omkring här hemma med min grå gås just nu :) Kram

    SvaraRadera
  3. Intressant!
    Ingen aning vilket som var mitt mest använda plagg...:-D

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Ja ibland blir man förvånad över statistiken ser ut =)

    SvaraRadera
  5. Jupp, gåsatunikan var väntat. Jag testade den jag med... men nix... den var iiiiinte fin på mej :-(
    Skitkul med listor & statistik ! Kram !

    SvaraRadera
  6. Vad roligt, detta måste jag kolla närmare på. Får se om jag får till ett lika bra inlägg som dig:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kul om ni också gör listor, jag älskar listor. :o) KRAMAR!

    SvaraRadera