Powered By Blogger

tisdag 24 januari 2012

Föraktfullt fnysande åt min bonnlurkastass

Min Internetuppkoppling lever rövare med mig... igen. Grrr!... Jag har suttit halva förmiddagen och försökt kasta ut det där receptet som jag har lovat er, utan framgång som synes... så nu tar jag en välbehövlig paus från frustrationen och beger mig till gymmet istället. Iklädd denna sexiga bonnlurkastass:


Det var precis några ungsnärtor som gick förbi och viskade samtidigt som de fnyste föraktfullt åt min komboklädsel. Men är man tant så kan man skita i att bry sig... :-) Nu är jag framme. See you sen, om jag inte får träningsvärk ut i fingertopparna och inte klarar att skriva mer idag... och om ni vill såklart... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

20 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska sluta hårdbanta!!

    SvaraRadera
  2. Hårdbanta??? Var fan kom det ifrån?...

    SvaraRadera
  3. Doktor Molly skrev att de flesta hårdbantar och du är en av dom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det vet du för att? För att du är med när hon käkar?
      Att lägga om sina kostvanor är väl inte riktigt samma sak som att hårdbanta?

      Radera
    2. HA HA HA seriöst anonym. Du är störd på riktigt. Jag är en av dom som hårdbantar. Och med all rätt. Jag har INGEN aning om vem mer som gör det. Och min gissning är att du VERKLIGEN INTE HELLER HA DET SÅ HÅLL KÄFTEN OCH BLANDA INTE IN MIN BLOGG I DIN ILLVILJA!!!

      Radera
    3. Ja du Anonym kan du sova gott i natt nu när du har fått en massa uppmärksamhet?...
      Linda & doktorn: Kram som fan till er!

      Radera
  4. Äsch fnys tillbaka! Och hårdbanta? Du tränar och äter sunt! Hoppas det blev en bra träning. Och ha en underbar dag! Hoppas också att bredbandet är på gott humör när du kommer hem :) Massor med kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... en träning där jag inte fattade ett skit och mest gjorde fel... tänkte göra ett inlägg om det nu ikväll men det blir imorgon stället... :o) Kram!

      Radera
  5. Äh, det vet inte bättre:) Hoppas du återkommer utan tränigsvärk i fingertopperna..
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... nä det blev ju ilsket mastodontinlägg men NU, efter det, kanske jag får den träningsvärken... :o)Kram!

      Radera
  6. Svar
    1. Och vet du, det är DU också!!! Som fan! Kram!

      Radera
  7. Skitbra att du kom i gång med träningen! Hur jäkla mycket det än tar emot när man går dit så är det ju hur skönt som helst efter! Kram bonnalurken!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag det är ju inte så att man skuttar dit direkt... Fast nu nojjar jag mest hur det ska gå med träningen om jag ska gå i skola i Malmö och vara borta runt 12 timmar om dan... Nog inte så bra... :o) Kram!

      Radera
  8. Josanne, jag beundrar dig och tycker att du är en fighter på många sätt och vis! Jag hör tyvärr till en av de sketna jävlarna som droppat av en trist kommentar här hos dig i höstas när jag själv mådde dåligt och the bottom was nådd i mitt liv. Vill be om ursäkt för det!! Tänkte istället den här gången dela med mig av mina nya ledord i livet; OM DU TROR ATT DU KAN SÅ KAN DU. OM DU TROR ATT DU INTE KAN SÅ FÅR DU RÄTT. Helt ärligt så har du och ditt jävlaranamma fått mig att tro på mig själv igen! Kram Jenny f.d anonym.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som fan! Och satan vad jag beundrar dig som skrev det här. Grymt starkt och coolt gjort! Fast nu undrar jag såklart över det taskiga du skrev... var det du som kallade mig osmaklig och falukorv?... för i så fall så har du peppat mig, de kommentarerna fick lite fart på mitt beslut om ett sundare liv... :o) Kram!

      Radera
  9. Bonnlurkastass? Som kostat mer än deras paltor tillsammans skulle jag tro. =)
    Det är det som är så härligt med att vara 45+ - man har pondus , inte bara på magen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jackan och sjalen är Mollysar men resten HM-skröfs och skorna Traderafynd. Haha... ja pondusen sitter både här och där minsann... ;o) Kram!

      Radera
  10. Vad duktig du är som tränar!! Ta det lite lugnt i början! Har en känsla du är lite som jag (var förr då..) att du tar ut järnet, ger allt. De som begriper sig på, säger ju börja långsamt o öka.
    Blir nästan lite avundsjuk, jag som varit tränigsidiot..för siså där 100 år sedan..
    Njut o beröm dig själv ikväll!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... känner igen mig, absolut! Förr! Men nu gör jag faktiskt så att jag tar det långsamt i början. Har varit absolut sämst, slöast och minst vältränad på de tre passen jag varit på men någon ska ju ha den rollen. Och inte mig emot att det är jag... :o) Kram!

      Radera