Powered By Blogger

torsdag 26 januari 2012

Den bästa på superlänge & nu har det hänt mig också

När jag liftade hem med kamrat farbror P det från ondsinta köpcentrat idag så spelade han en låt som han fått på hjärnan. Och som även överfördes med buller och bång till min skalle. Så nu har jag ägnat kvällen åt att nästan lyssna sönder den på Youtube. Musiken, rösterna, ljuden, videon… 
Här kan man verkligen prata om att ha alla rätt. Och för att ni också ska få ta del av en av de bästa låtar jag hört på bra himla superlänge så kommer den här:



Vad tyckte ni? Hiss eller diss? Och för att tvärvända i ämnesväg så har det hänt mig också nu… Att jag har börjat nojja om vad jag ska ha på mig på the big bloggevent i Malmö om drygt två veckor… Från att ha varit stenlugn och känt att jaja, det fixar sig, jag har ju en garderob full och tar helt enkelt det jag känner för just den dagen till vojne, vojne… jag har ju verkligen ingenting att ta på mig… Suck! För jaghade hoppats slippa dessa tråkiga och enligt mig ganska menlösa bryderier… Får väl bli att kombospåna i helgen… Hur är det för er andra som ska dit, klädnojjerier eller lugnt och coolt?... 

Det blev ingen bloggenad för mig tidigare ikväll, så jag ska försöka ta igen det nu… fast först en snabb vovvenad och sedan fixa en balja kaffe... Kram för idag!

12 kommentarer:

  1. Jag fullkomligt älskar låten! Har fördelen att jag kör bil i tjänsten och kan då höja volymen och sjunga med högt som katten.. Gillar allt med låten!!! Mvh Viveca

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den vansinnigt bra! Har ingen bil så jag får lyssna så högt det går i datorn men det funkar det också. :o) Kram!

      Radera
  2. Åh! Hiss alla gånger!!! Underbar!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Kul du också gillar den. Kram!

      Radera
  3. Fantastisk! Påminner mig om att lämna gubben som förpestar mitt liv..Tack! Jättebra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj det där lät allvarligt... hmmm... lycka till gissar jag... Kram!

      Radera
  4. Absolut hiss! Gällande eventet...ja, det var väl ganska klart för ett tag sedan vilken stass som gäller. Kanske för tidigt, för nu tvekar jag igen, men tror det absolut viktigaste är att man är bekväm i vad man nu än väljer. Finns inget värre än att känna att man inte riktigt trivs i det man har på sig när man ska på "tillställning". Kanske välja något som är beprövat som man själv känner sig extra fin i?Du kan omöjligen ha problem med de fina kombosar du visar upp (eller kanske just därför?) :) Ha en fin dag/ KLem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller absolut med dig! Det viktigaste är att trivas, mardrömmen är ju att gå och känna sig "utklädd". Så det får nog bli något beprövat.Förmodligen i sista sekund trots allt. ;o) Lingon har avslöjat vad du tänkt ha och jag kan bara säga att trivs du i den så ta den för den är superdupersnygg! Kram!

      Radera
  5. Helt fantastisk låt! Som jag har hört på radio men aldrig riktigt hunnit med att höra vilka det är. Nu ska jag bums in på Spotify och leta! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du hittar den där... jag hittar inte ens till Spotify... :o) kram!

      Radera
  6. Vassego, tant Josanne! ;-)

    /Farbror P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack farbror! Jag har fortfarande inte hunnit kolla texten men det kommer... när senilhjärnan vaknat du vet... ;o) Tack för igår. Kram!

      Radera