Powered By Blogger

fredag 6 januari 2012

En liten bildsvängom i inredningsland

Jag har absolut ingen tanke eller mening med bilderna jag kommer att vräka ut här nu. Men som jag redan har hojtat om så agerade jag lite inredningsspanare idag, eller igår blir det ju nu eftersom klockan passerat midnatt… och eftersom det är en ganska sällsynt sysselsättning i mitt liv så ville jag ju passa på att dokumentera detta speciella tillfälle… ;o) Som, tyvärr, födde ett par villhabegär:



Den där spegeln speciellt. Som jag såklart var tvungen att dagenstesta, vilket ju är en spegels viktigaste uppgift. 
Den är jag riktigt supersugen på! Nästan till den grad att jag funderar starkt på att ta mig tillbaka dit imorgon för att kolla om jag verkligen såg rätt på priset för den kändes nästan löjligt billig. Koffertarna var inte heller fy skam, framförallt hade de gjort sig klockrent i mr Makes studio. Även…



… den där tavlan, med fyra riktigt feta silverhalsband i Marockostuk hade gärna fått flytta in här. Och hade någon kommit dragandes med soffan, och kanske ännu hellre kuddarna, så hade jag absolut inte tackat nej att få nyttja dessa dagligen. 


Servisen nej, jag gillar bättre fyrkantiga tallrikar utan en massa mönster, men de där svarta kannorna. Slurpigt snygga! Annat var mest bara lite kul att titta på: 


Lite lik mig den där, tjockis med knasigt häng på brösten och toktaskig frilla. 


Fåglarna i tovat ull föll mig lite smått i smaken de också. Vilket prislappen INTE gjorde. För hur i hela helsefyr kan de kosta 1298:- styck. Någon som fattar det? Och så fanns det ju även det som var groteskt tingeltangel fult. Som dessa här: 


Vad de nu än är till för… Ja det var lite om min smak i pryttleriernas värld. Om jag nu har någon smak. Det får ni avgöra om ni vill... God natt & Kram för idag!

7 kommentarer:

  1. Herregud vad mycket fint! Spegeln var ju skitsnygg, koffertarna med! Och så har dom godis från Stockholms Konfektyrfabrik ser jag;) Blir nog en sväng till Väla i sommar. Trots motsträvig man.....
    Och tack för megablöddret i går! Kram

    SvaraRadera
  2. Ser ju ut som min soffa, innan Grizzly var färdig med den :)) Spegeln var skitläcker! Kram

    SvaraRadera
  3. Åhh de där kuddarna såg jag på bolagret och tänkte köpa dem men jag var för snål :-D

    Ha en fin dag!!
    kram!

    SvaraRadera
  4. Fröken Abbe: ja framförallt färgen var grymt snygg! Kram!

    Linda: haha… godiset missade jag… Bra det liksom. Men nu vet han ju i all afall att det finns Clas Ohlson på Väla så nu kanske det blir han som drar dit dig. ;o) tack som fan själv på rekordblödder. Miss you! Kram!

    Odd me: haha… eller det är ju inget att skratta åt för det är ju mest ganska frustrerande men jag tror du fattar. Här har också ett par soffor förvandlats, och då inte till det bättre direkt, med hjälp av katterna. Illvillingar. :o) Kram!

    Maria: ja det var ju det. Kommer inte ihåg exakt vad de kostade men jag ryggade också för prislappen. Kram!

    SvaraRadera
  5. Häftiga prylar.
    Ja tuttarna och fettet liknar mig också. Vi kanske ska slå till på en varsin? ;)

    SvaraRadera