Powered By Blogger

söndag 15 januari 2012

Dagens - som ska äventyra till det

Efter att ha slappat och slöat fram till nu så drabbades vi plötsligt av lite villhittapånågotfeber. Så därför är jag och den delen av familjen som uppskattar lite miljöombyte på väg någonstans nu. Vart vet vi inte än... vi tänkte nämligen äventyra till det lite, hoppa på första bästa stadsbuss som visar sig och se var vi hamnar... Spännande... nja, men man har inte roligare än man gör sig... ;-) Kram!





- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Hej
    har haft problem att kommentera på din sida, men nu verkar det ok. I alla fall , först o främst så otroligt duktig du är med att hålla igen på maten, nästan för duktig, vissa dagar under 1000 kal.Otroligt. En sån app skulle inte va så dumt att ha!! Stort lycka till nu och hoppas du får det resultat du önskar (inte för magert hoppas jag!!).
    Har nu beställt en gosee, grå, från Danmark, tror det var den enda tvåa som fanns kvar på jordklotet. De hade inga vita. Kolla min blogg om du är nyfiken. Borgeby hade inga kvar förutom en nolla.Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du fick tag på en i alla fall! Jag hade min grå idag älskar den och hoppas du kommer att göra detsamma. Jag fortsätter hålla span efter en vit, eller två, varsin. Kram!

      Radera
  2. Vilken kul idé! Hoppas ni kom till något häftigt ställe :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var roligt. Helt klart ett tips om man vill ut en sväng men inte kan bestämma vart... :o) Kram!

      Radera