Powered By Blogger

lördag 21 januari 2012

Godast på länge, fast det syns tyvärr inte

Maträtt + Iphonekamera = skitbilder. Men eftersom jag lyckades göra den godast middagen på länge idag så kommer det ändå ett exempel på det här, en skitbild. 


Som ska föreställa fisk med quinoa, fetaost, rödbetor och lite annat smått och mumsigt. Absolut mycket aptitligare än vad man får ut av rätten här. Till och med så gott att jag nästan fick för mig att det var hemplockad restaurangmat och inget hopvevat av mig… :o) Jag hade tänkt lägga ut receptet här och nu men så kom jag på att jag ju inte har det i datorn. Så då får det vänta. Om ni nu skulle vilja ha det vill säga… Bara att hojta i så fall… 

Det är ganska sjukt egentligen det här med datorer, så beroende man är… Eller i alla fall jag. Minsta lilla strul med den och jag far i taket. Och vid megastrulsituationer så går jag bärsärk. Likadant med Ajfånen. Hur klarade man sig innan dessa teknikaliteter fann?... Obegripligt. Fler som känner igen sig?

Nu ska jag sluta svamla och fortsätta titta på de allra första CSI-avsnitten på dvdbox. Vad hittar ni på ikväll? Tack och hej för idag. Kram, Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Ser underbart gott ut förutom fisken för mig då.

    Och tja. Ligger i sängen och har tappat rösten av min förkylning och vrålar på uppassning av sambon. Ungefär så. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch då. Hoppas du mår bättre och kan prata idag. Kram!

      Radera
  2. Det ser väldigt gott ut. Har inte Emma som har Att vara någons fru efterlyst bra recept till sin kokbok. Skicka in! Jag är på besök i Malmö och har njutit av maten på Årstiderna ikväll. Fantastiskt måste jag säga. Vilken restaurang!!! Hoppas du har en fin lördagskväll!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset men eftersom det här inte är mitt eget recept utan ett jag fått av en kompis från en bok så går ju det bort. Och tack för tipset med restaurangen i Malmö också. Ska absolut sparas för kommande behov. :o) Kram!

      Radera
  3. Det ser smaskens ut! Kokta rödbetor är så gott! Jag är såklart nyfiken på receptet...
    Ja, hur livet var utan datorer det kan man fråga sig... Jag blir också galen om tekniken inte funkar, och vill ha support direkt av maken :-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skriver in och lägger ut receptet här i morgonkväll. Haha... ja jag vill också ha support på studs när saker inte funkar. Och så blir jag ännu galnare om inte maken heller fattar... :o) Kram!

      Radera
  4. Du får sååå gärna lägga ut receptet - behöver all inspiration jag kan få och jag älskar quinoa och rödbetor så det kan inte bli fel :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då fixar jag så receptet landar här i morgonkväll. Och håller tummarna för att du sedan tycker att det är lika gott som jag tyckte. För här är det en rätt som absolut kommer att lagas igen. Kram!

      Radera