Powered By Blogger

fredag 20 januari 2012

Min nya kompis – en halvnaken tjockis

Trend eller ej, jag har haft en stark dragning till buddhaprylar på sistone. Och därför har jag letat efter någonslags hängsmycke med denna figur. Det perfekta smycket liksom.  Idag fann jag det. I en butik i Helsingör. Min silvriga tjockis som ska få haka på mig under diverse äventyr men säkerligen allra mest i vardagen:


Och förhoppningsvis ska han lysa upp tillvaron och skänka mig lite bättre sken i vad som är sanning och vad som inte är det… Haha… det lät galet djupt. Jag låter honom haka på så ser vi sedan om det har någon inverkan på saker eller inte… Helt enkelt. För jag vet liksom inte hur jag tror på att något man bär på sig faktiskt kan hjälpa en till insikter, lycka, välstånd eller vad det nu kan vara... Tror ni? Och har ni något sådant som faktiskt funkat?... Nu är maten klar så jag övergår till att göra det jag vet funkar: äta för att slippa vara hungrig… :o) Återkommer med lite bilder från dagens utflykt. Så Kram till dess! Take care!

10 kommentarer:

  1. Jag letar också efter en Budda att ha runt halsen. Var köpte du denna? /P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köpte den i en butik som heter Solkristallen i Helsingör. Men det är ett svenskt märke upptäckte jag när jag googlade på det. OXXO Design. De har en hemsida:http://www.oxxodesign.se. Kanske finns det där... Lycka till. Kram!

      Radera
  2. Ser ju ut som jag utan paltor på;) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... den saken får vi nog göra upp om för jag tyckte nog allt att han mer ser ut som mig... ;o Kram!

      Radera
  3. Det är tanken som räknas, som man säger och jo ibland kan nog den leda till ett och annat. Lille Buddha hänger där mer som en påminnelse om det.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp påminnelse låter bra. Precis som min lilla sköldpadda alltid finns med runt halsen som en påminnelse om Kap Verde och att aldrig sluta försöka förverkliga drömmar... :o Kram!

      Radera
  4. Jag känner mig lite lugnare med min lilla Buddah runt halsen. Om det verkligen är så, eller om det är att jag är medveten om att han hänger där och ska göra mig lugn vet jag dock inte. Din är jättesnygg.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter bra! Oavsett var den känslan kommer ifrån för dig. Så då finns det hopp bra att veta, tack! Kram!

      Radera
  5. Vilken fin Buddha :) Nej jag tror inte på allvar att prylar kan hjälpa till med sådana saker men tanken är kul och Buddhorna är fina :) Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tycker också att tanken är kul. Ska premiäranvända den imorgon så får vi väl se om det blir någon skillnad... :o) Om inte annat så har du rätt i att Buddhor ät fina. Kram!

      Radera