Powered By Blogger

söndag 22 januari 2012

Dagens - tant grå på utflykt

Dagens stass syns inte helt bra under tjocka vinterjackan men det är en kombo uppbyggd av Taradiddle och Timeout som jag har snott rakt av från söta Odd me:


Ja jag ser ut som en fjant på bilden men det var den enda som blev skarp och fler hann inte tas innan det var dags att kliva på buss. Mot destination där vi var alldeles nyligen men som vi i efterhand har kommit på att vi måste återvända till då vi glömde shoppa med oss något fint... Tur att mr Make också är shoppingnörd av rang... Fortsättning följer... Hoppas ni har en bra dag därute. Kärlek & Respekt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Du ser inte ett dugg fjantig ut! Jättesnygg och scarfs scarfs en har jag nästan glömt bort! tack för påminnelsen :) Kan det vara tillbaks till spegelaffären? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... fnittrar åt det där med att glömma plagg, det gör jag också, ofta... :o) Nix ingen spegel ljuslyktor. Man får ju variera sig lite... ;o) Kram!

      Radera
  2. Du ser då rakt inte ut som en fjant, toka där!! Vad duktig du är med din viktminskning, enormt bra jobbat! Verkar vara nya "flugan" hos många bloggare har jag förstått..sprider sig som en löpeld, fniss.
    Min telefon har jag fortfarande avstängd, har liksom inte haft ork att prata överhuvudtaget. Sätter på den snart igen, fast först läkaren på tisdag. Håll tummarna alla prover är bra, jag tror det själv nu.
    Spännande vad ni nu har hittat på! Ha en mysig kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi är visst ett gäng som har slutit upp i Shapeupland... :o) Jag håller alla tummar och tassar stenhårt!!! Och du vet var jag finns om och när du vill prata. Kram!

      Radera