Powered By Blogger

fredag 13 januari 2012

Ingen skola på måndag & Telias fina service

Det blir ingen skola för mig på måndag... :-( För kursstarten har blivit framflyttad två veckor, till den 30/1, fick jag veta alldeles precis nyss. Så är det att leva i framförhållningens land... :-) Men! Hellre det än ingen kurs alls...
Som med vårt Internet, som Telia visst "råkade" stänga ner när jag var där och bytte uppkopplingsmojäng igår. Så är det att leva i logikens land... :-) Nu får vi betala för att få igång det igen, om vi inte väljer att överklaga men då dröjer det flera veckor innan det kommer att vara nätförbindelse här igen. I jämförelse med bara ett par dagar sådär om vi lyckas få tag på personen på telefon som ska ge oss bankgirokontot som de vill ha sina pengar insatta på... Så är det att leva i smidighetens land... :-) Ska man skratta eller gråta? Jag väljer det första för det är bra mycket roligare att leva i skrattets land... :-) Kram på er!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Grattis i alla fall :) Skönt att veta att det blir av. Får hoppas att du vet det nu.. Internetstrulet lät ju inte klokt! Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu kör jag på att det blir av med kursen i alla fall, orkar inte gå här och nojja i två veckor till. :o) Kram!

      Radera
  2. Meeen vilket skit. Fast jag kör skrattgrejen ändå och tänker att man kan ju göra annat än att häcka nätet. Jobba med häcken. :-D
    Ja, jag är lite dryg...:-D
    Kramis!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det kan du ge dig på... om du vill så kan du fråga mig vad som händer på måndag klockan 10.00... ;o) Kram!

      Radera
  3. Skönt att kursen blir av i alla fall, om än senare.
    Du får trösta dig med att jag inte heller har nät på måndag =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det har du ju... eller hur, fast kanske inte just på måndag men ändå... Och det kommer att gå skitbra,, för det vet jag. :o) Kram!

      Radera
  4. Typiskt Telia, helt klart. Men jag håller med - bättre att leva i skrattets land! :) Lycka till med kursen! Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ett av mina nyårslöten, att se det positiva i vad som än händer. Och än så länge funkar det, och är så mycket roligare och bättre än att gå och sura. :o) Kram!

      Radera