Powered By Blogger

onsdag 11 januari 2012

En riktigt lyckad otrohetsaffär

Om man skulle få för sig att räkna kärlek i antal publicerade bilder så kommer det en liten hint här om hur förälskad jag är i mitt lilla snedsteg i klädmärkesland:






Vigga dress från Custommade som jag frågade om storlek på här i fredags och som jag minuterna efter inte kunde hålla mig ifrån att reaklicka hem från AjaBaja. Mitt allra sista köp där, för nu har de, min absoluta favoritbutik, dragit ner ridån. För gott. Så jäkla trist, snudd på tragiskt säger jag, igen!... Men för att återgå till dagens nykomling så kan det mycket väl vara så att mina Mollysar kommer att få stå ut med fler invaderande utbölningar i garderoben framöver. För fy attsingen vad jag är in love i denna sidentrasa… Men det blir inget mer shoppat idag i alla fall, för nu blir det sängen och tv. Så tack för idag, god natt & Kram!

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Snygg och användbar sidentrasa och visst är det väl lite skoj att blanda in lite annat också.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Hej igen!

    Även jag som inte bor i närheten av AjaBaja känner ett litet sorjestråk i hjärtat över att de har lagt ner, de har nog ansvaret för stora delar i min garderob.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ska du vänstra så var den där ett alldeles utmärkt val! Skitsnygg! Kram

    SvaraRadera
  4. Eva: jag har ju inte riktigt testat det greppet tidigare men det känns redan riktigt skoj. :o) Och samma här, AjaBaja bär en hel del skuld i min Mollyrob... nu får man ju hitta någon annanstans att spendera sina slantar, blir ju så tungt i bärsen annars... :o) Kram!

    Linda: tack! Ja jag gillar den som fan som sagt och lyckades dessutom pricka rätt storlek så det är en mucho glad tant här ikväll. :o) Kram!

    SvaraRadera