Powered By Blogger

onsdag 18 januari 2012

Såg, rotade, provade, skrattade & lade till i pepphögen

Väst. Shit vad snyggt! Tänkte jag när jag såg doktor Molly i ett sådant plagg. Och sedan på Maddie i förrgår. Och när Hornsgatans Ros också visade sig i väst igår så fick jag feta copycatdrömmar. För att nu på morgonen dra mig till minnes att jag faktiskt ska ha ett par västar i gömmorna. Modell stenåldern men vad då… Värt att ta en kik på dem i alla fall. 
Tänkte jag och började gräva bland mina gamla paltor. Och hej och hå om det minsann inte uppenbarade sig en liten väst där. 
Med väldigt stark betoning på LITEN. Dels rent längdmässigt men framförallt vad gäller bredden. Och som jag skrattade när jag fick den på mig framför spegeln.




Jo då jag har kunnat knäppa den. Då i tidernas begynnelse ungefär. Eller i alla fall för lite drygt 8 år sedan, när jag köpte den. Så jag har fortfarande ingen väst att kunna härmapa med. Men däremot, ännu ett pepp-plagg till samlingen. Som ska komma till återupplivning sommaren 2012. Eftersom jag skiter i om den är trendig eller ej, jag tycker den är rätt fin ändå… 

Så idag blir det en långpromenad minsann. Strax. Bara lite klädomsvidning och frukost först. Men vi ses igen lite senare om ni känner för det. Kram för nu!

12 kommentarer:

  1. Ska du inte hänga på och fika i morrn?

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får tyvärr stå över imorgon. :o( Ha superkul ni! Kram!

      Radera
    2. Oki! Hoppas en annan gång :) Bra kämpat med träningen! Såg att du hade börjat. kram kram

      Radera
    3. Japp nästa gång. Och ja det känns kanon att ha börjat så nu gäller det "bara" att hålla igång det också... men viljan är stor. :o) Kram!

      Radera
  2. Duuuu, sådana där västar brukar Day göra varje år, de är hur fina som helst..:))) Du är rolig du:)) Men du kommer lätt i den till sommaren om du är lite ståndaktig med din träning..var så säker:)) kram kram:))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi… det ÄR en Day… och absolut att den ska kommas i till sommaren, om inget annat så är det ju, tyvärr, lååångt dit… men hoppet är gott i alla fall… :o) Kram!

      Radera
  3. Vad är det för märke på den där västen? Den är ju superfin! Jag vill absolut också ha en sådan!
    Marianne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en Day. Och Too di Boo, som är damen med stenkoll, skriver ju att de brukar göra dem varje år, så då finns det ju hopp om att du får tag på en. Jag tittade lite snabbt på deras hemsida: http://www.day.dk/womens/. Hittade ingen liknande väst där men jag kan ha missat eller så kan det komma till våren. Deras vårplagg finns inte med på hemsidan ännu. Lycka till. Kram!

      Radera
  4. Men vet du, jag tyckte det var snyggt att ha den sådär uppknäppt :) Jättefin väst som ju kan lyfta en enkel tunika.

    Tyckte förresten ditt peppnings-inlägg var super. Jag är på :-) Alla behöver vi känna oss stolta över oss själva ibland utan jantelags-tjafs

    Ha en fin dag

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Fast jag kände mig som att jag fått på mig ett barnplagg... kanske mest för att jag vet att jag inte kan knäppa den... så den får snällt hänga till sig en stund till.
      Ja det där med pepp kom faktiskt lite från det där med din dotter och nappflaskan också, för varför ska folk jämt klanka när man kan peppa istället... :o) Så nu kör vi på pepp! Och fuck Janteskiten... :o) Kul du är på. Kram!

      Radera
  5. Den är ju skitsöt och ett superbt peppningsplagg. Heja heja !
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja visst är den lite söt sådär. Din var skitläcker. Märke? Och ny? Vill fortfarande copycata... ;o) Kram!

      Radera