Powered By Blogger

söndag 15 januari 2012

En utflykt och ett stort tack!

Nä jag har inte varit ute och snurrat till nu. Verkligheten råkade bara klämma sig ganska hårt fast emellan mig och bloggen efter hemkomsten… Jävla verkligheten… ;o) Innan hemkomsten blev det en lång promenad i Ramlösa brunnspark. En oas med fina hus i en ganska glassig park och en remsa vacker skog. Såklart har jag lite bilder. Med betoning på lite. I alla fall jämfört med igår...










Och jodå, det blev några geocachar uppnosade också… Såklart :o). För övrigt så finns det inte så mycket mer att orda om det. Det var rätt och slätt en trevlig tur, som tyvärr föll i mörker alldeles för snabbt. Och greppet med att hoppa på första bästa buss, för att kliva av igen där man spontant känner för det kommer garanterat att upprepas fler gånger. För det var riktigt kul! 

Precis som responsen i mitt viktinlägg tidigare idag. Tusen massa tack för pepp och påhejningar! 
Jag är både glad och rörd över hur gulliga ni är. Och eftersom vi är flera stycken som agerar viktbekämpare just nu så hoppas jag kunna peppa er tillbaka framöver. För det här ska vi fixa brudar! :o) Massa Kram, tack och hej för idag!

10 kommentarer:

  1. Här har laddats hem shapeup-appen i dag. Lade in vad jag käkat i dag, i mina ögon inte allt för illa. Men det var det visst! Så det var en ögonöppnare kan man väl säga. Den hårda vägen....
    Fina bilder i vanlig ordning! Vi får höras nån kväll, börjar bli dags för lite tjatter igen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har också blivit chockad ett par gånger över kalorimängden i vissa saker som man tycker eller tyckt var okej... Så hårda vägen skriver jag helt klart under på... Fast jag har investerat i en stegräknare, tror den gick lös på runt en hundring, i kanonbutiken ;o) Clas Ohlson. Och promenixar man så kan man skriva in det och vips så har man fler kalorier att leka med... Inte illa :o) Absolut lite tjatter snart. Miss jo! Kram!

      Radera
  2. HAha, ja hundpromenaderna blir ännu trevligare nu när man får redovisa dem sen. Och jag blev faktiskt glatt överraskad att det ändå fanns plats för lilla kvällsmackan här på kvällskvisten och ändå blev det lite marginal kvar! men visst är det en ögonöppnare och jag har mer än en gångi dag stått i färd att stoppa nån liten godbit i munnen för att sen tänka att vad jobbigt, då måste jag skriva in den sen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. och et är bra när man är flera, så ,an kan peppa varandra. jär ska typ 12 kilo väck s jag har en bit att gå....

      Radera
    2. Gick det där ens att läsa???

      Radera
    3. Hihi... ja varje steg räknas här, sen har jag dock glömt att skriva in det hur ofta som helst... så korkad är jag :o) Jag har skaffat en stegräknare också, då får man exakt koll på kilometer man gått. Ska man vara nitisk så ska man liksom... ;o)
      Ja det är alltid lättare att vara fler och vi är ju ett litet gäng här i Mollylandia. Kul!
      Jag har också typ 12 kilo kvar... men det fixar vi! Kanske inte lätt men shit vad skönt när vi når i mål... Till beach 2012... Haha... :o) Kram!

      Radera
  3. Eller bitch 2012, hahaha...de får passa sig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... du är underbar! Och ja såklart tar vi den istället! :o) Kram!

      Radera
  4. Finns så många fina ställen att promenera i runt din skitstad.
    Kul att det går bra med vikten; själv stoppar jag huvudet i sanden ett tag till. I alla fall 2 veckor.
    Ha det gott så hörs vi sen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns ju det, även om man mest tycker att det är just en skitstad... ;o)
      Det kommer ett ryck för dig också, det vet jag. För mig tog det ju ett år att bara tänka att jag skulle, tror du är betydligt snabbare där. :o) Kram!

      Radera