Powered By Blogger

måndag 30 januari 2012

En miniprovning av Odd Molly Spring 2012

Trots missat tåg i förmiddags så hann jag ändå med en sväng i Mollyspanareri. Dock bara en megaliten. Och en lunchdejt med den lovely ladyn Lingondarlingen:


… som var så gullig att hon följde mig till adressen där jag kommer att finnas skolparkerad de kommande veckorna. Men innan dess blev det alltså lite Mollyprovning. Först på Factory Malmö där jag testade dessa supersötingarna: 


The pure s/s blouse, white 1199:- 

Storlek 3. Jag befinner mig mellan storlek 2 och 3 och i denna skulle jag troligast kunna ha en 2:a också. Tunt och skönt bomullstyg, utan att vara så tunt att det blivit genomskinligt. Ganska rak i modellen, enligt mig en klockren sommarblus.


Ex A tunic, white 1799:- 

Storlek 3. Kritvit bomullstunika med beigevita korsstygnsbroderier. Storleksmässigt så satt denna kanonbra i ärmar och över byst, däremot upplevde jag den som något rymlig för övrigt. Dock finns ett knytband så man kan dra ihop den i midjan, vilket ger bättre passform. Mjuk, superskön och inte speciellt genomskinlig i tyget. 

Därefter fortsatte vi till Iisa där jag hittade ett av plaggen jag är mest nyfiken på:


Rock-a-fellow slip top, golden porcelain 1299:- 

Storlek 3. Den är inte alls lika vit i färgen som den ser ut att vara på produktbilden. Utan den går mer åt powderhållet. Typ… för det är en ganska svårbeskriven färg tycker jag. Någon annan som också har sett färgen i verkligheten och sitter inne med en bättre färgbeskrivning? I så fall får ni supergärna plita ner den i kommentarsfältet. Storleksmässigt skulle jag framställa den som något tajt, men inte riktigt lika liten som dess kusiner, RaF-underklänningarna. Snygg passform.


Rock-a-fellow slip top, vintage rose 1299:- 

Storlek 3. Alltså samma size och samma sidentop som den ovanför men här i annan färg. Som inte heller riktigt stämmer med produktbilden tycker jag. För jag upplever denna som mer åt powder med lite rosa i än som enbart rosa. Typ. 

Ja det var allt jag hade att bjuda på den här gången. Men känner jag mig själv rätt så kommer det att bli fler provningar framöver. Speciellt som skolan ligger runt hörnet från både Faciroy och Iisa. Kunde inte bli bättre placering… :o). 

Nu ska jag försöka få till ett till salu-inlägg, som antingen dyker upp här senare i kväll eller imorgon. Så vet ni det också. Ha en bra kväll. Kram, Kärlek & Respekt!

14 kommentarer:

  1. Härligt att hinna med en lunchdejt första skoldagen! Det känns som en bra start på skollivet. De vita blusarna är jättefina på dig! Även slip-topen... Det verkar som OM kommer med massor i vår som är "köp-bart" = svårt att välja.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Började inte förrän kl 13, lyxlir första dan. :o) Ja jag gillade alla jag provade, dumt att prova fina plagg får nog sluta med det om jag inte vill riskera att pantsätta hela min familj... ;o)Kram!

      Radera
  2. RAF:en var ju himla fin! Skönt att du hann med Lingon:) Och att första skoldagen är avklarad! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja satan vad den var precis så snygg som jag ville. Att prova har sina nackdelar... i form av jävulskt långa önskelistor... :o) Kram!

      Radera
  3. Det kan ju kännas ovant som 40+ att sätta sig vid skolbänken igen. Du vänjer dig nog rätt så fort.
    Vad kul du hann träffa Lingonet o dessutom en liten provning!! Den översta vita The Pure s/s blouse kunde jag inte motstå, så den bor redan här. Tänker på sommaren bara jag tittar på den. De andra känner jag sådär lite tveksam till, bäst o prova innan tror jag.
    Antar du är trött efter din långa dag i storstaden, så njut av kvällen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var 15 år sedan jag satt i skolan senast. Fast alla där är av modell något äldre så jag är ju inte ensam åldring i alla fall. :o)
      Ja the Pure var sååå mycket sommar. Den hamnade på min önskelista direkt. Så bra köp av dig. Kram!

      Radera
  4. Tusen tack för idag! Och du jag glömde säga och bannade mig för det på vägen hem. Jo det syns nu...det syns att du är smalare!!
    Kramar i massor!
    L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack själv! Saknar dig redan. :o) Tycker du att det syns, vad kul, tack, jag märker inte ett skit själv... Har inte vågat prova gamla för små kläder heller, och det får nog vänta lite ändå, vill ju inte bli knäckt... ;o) Kram!

      Radera
  5. du är ju superfin i allt!blev väldigt sugen på ExA tunic.
    lycka till med skolan. kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en lyckad provning idag. Eller olyckad om man tittar till den ekonomiska aspekten... ;o) Kram!

      Radera
  6. Har svårt att kommentera. :/ Särskilt på luren vilket är förödande då det är oftast då jag har tid att göra just det.

    Fina grejer du provat. :)

    Är fortfarande nyfiken på vad för utbildning det är. Syotanten undrar liksom vad för skolform det är!? ;)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också superproblem att kommentera på mobilen. Störigt för annars är ju bloggläsande och kommentarskrivande klockren sysselsättning när man sitter och skumpar på tåget.
      Jag vill inet skriva mer än vad jag gjort om utbildningen här i bloggen. Tänkte maila dig men kommer inte in i mailen just nu. :o( Så jag ber om att få återkomma med svar... ok? Kram!

      Radera
  7. Undrar vad du har under toppen Jättefin kombination! Kram Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en underklänning i bomull från Spira. Kram!

      Radera