Powered By Blogger

onsdag 25 januari 2012

Dagens – som plockade hem en länge jagad Molly

Nu måste jag verkligen skärpa till mig och hitta en bättre plats för la spegel. Det ser ju ut som jag befinner mig i värsta överbelamrade loppisboden på bilderna där den står nu… Här under dagens dokumentation av min rådande Mollystass:  

Som alltså är den som har fått flänga stan igenom med mig idag. För att bland annat plocka hem en ytterst efterlängtad nykomling. En Molly jag jagade länge:

Imprime tunic, indigo

Jag har lite sådär i bakhuvudet noterat att Odd Molly har droppat av lite nya vårkläder i butikerna. Och jag fattar inte vad det är med mig, för trots att det finns en hel del som jag klassar som vanvettigt vackert så är jag ändå inte sugen… Inte ens på att titta vad det finns i webshopparna… 
Så det är riktigt illa… :o) Men! För att inte riskera att hamna på sinnessjukhus nu så ska jag faktiskt ut till det stora ondsinta köpcentrat imorgon. Och då ska det minsann spanas Mollysar. Och finns det något att prova så kommer jag till och med att göra det. För så här kan man ju inte ha det… 

Nu: matlagning. Återkommer kanske med ett litet bildregn från dagens promenix… Så om ni pallar ett sådant så kanske vi ses igen... Var rädda om er. Kram för nu!

14 kommentarer:

  1. Imprimen är det skönaste plagget som finns!
    Kramar snygging!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag visst är den. Jag invigde den på på stört, har till och med kvar taggen i nacken så snabbt åkte den på... :o) Kram!

      Radera
  2. Du är ursnygg i båda outfitsen. Tycker du lyckas knyta den där koftan så himla snyggt sådär lite halvöppet. Måste testas....

    Du är inte ensam om att ha tappat köp-suget. Själv har jag sett ut ett par få favvosar som kommer få flytta hit men resten ser jag inte ens åt...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snäll du är, jag gillar att ha den så, känner mig en smula mindre fet då eftersom det inte blir så mycket tyg som samlas över magen. :o)
      Visst är det skumt att inte ha köpsug men jag tror nog vi får tillbaka det båda två. :o) Kram!

      Radera
  3. Supersnygg som vanligt!!! Du har en osviklig förmåga att "få till" vilken outfit som helst! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack vad snäll du är och vad glad jag blir!!! Kram!

      Radera
  4. Visst är det svårt att hitta en bra plats för spegeln! Ett stökigt sovrum tex vill man ju inte ha i bakgrunden. Hoppas allt är väl med dig om inte så hoppas jag att det snart är det! Härlig dag du och Lingonet hade. Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... som jag känner igen det där. För där min spegel får plats är det alldeles för mycket grejs i bakgrunden... Får nog göra en riktig rens här hemma så får en bättre plats. Spegeln är ju livsviktig för bloggens skull. ;o) Kram!

      Radera
  5. Imprime tunikan ser verkligen skön ut! Kul du fick tag på den till slut. Din dagens är superläcker med den där koftan över! Är sugen på den färgen i något ur den serien, hrmm velar o velar, som vanligt med andra ord.
    Vi behöver nog alla pausa lite från"mollyriet" emellanåt. Frestelserna tycks i de flesta fall komma tillbaka hos oss. Spännande i morgon då.. Själv skall jag till frissan, det behövs kan jag lova, haha.
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! jag har redan invigt den med taggen kvar i nacken... :o) Vela du på bara, till sist trillar nog poletten ner och du väljer helt rätt.
      Och du har nog helt rätt i att frestelserna kommer tillbaka.
      Skönt med besök hos frissan det skulle jag också behöva. Kram!

      Radera
  6. Imprimen i den färgen är verkligen jättesnygg, kul att du fick tag på den:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja jag är verkligen superglad att den dök upp i Odd Mollybutiken på rean, efter att ha varit slutsåld där tidigare... Skumt. Men bra för mig. :o) Kram!

      Radera
  7. ha ha ha :)) jamen du kommer säker igång snart..liksom jag:) som är igång..huuu vad mycket fint det är denna säsongen..Ruskigt mycket fiiiint:)) kram Pretty:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... ja risken finns, att jag hamnar i ett väldans villhabegär... men just nu är jag, och ekonomin mest glad för att jag inte är där... :o) Men det lär nog bli både ett och annat provat hos er framöver... Blir metropolhängare på dagtid från måndag. :o) Kram!

      Radera