Powered By Blogger

lördag 7 januari 2012

Om konsten att shoppa först och tänka sedan

Visst hade ni rätt. För återbesöket på köpcentrat igår handlade till största del om att plocka hem den där spegeln som jag hade på hjärnan sedan dagen innan:


Så efter en bussresa, som gick riktigt smidigt och totalt smärtfritt, så bor den nu här istället. Sista exemplaret de hade. Det är bara ett problem. Jag råkade visst handla först och tänka sedan, för jag har inte riktigt koll på var den ska få bli stationerad. Helt enkelt för att det inte finns så mycket lediga väggar i vår lilla boning. I princip inte en enda. Men vill man så kan man, har jag hört… så det får bli att röja runt och styra om en smula helt enkelt. Så att den där lilla delade saken ni brukar få se mina stassar igenom snart kan få gå i välbehövlig pension. Men allt det där får bli ett fall för morgondagen, eller i alla fall efter att jag har lyckats klubba ner mig själv så jag kan somna… Helst nu!... Så god natt & Kram på er!

5 kommentarer:

  1. Shoppa först och tänka sen=the story of my life;) Ni är ju dösnygga i den spegeln så nånstans lär den ju upp;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Hahaha du har gjort en Rosen! Min jättelika gulspegel passade inte alls där jag tänkt ha den och står nu inklämd bakom en provdocka i sovrummet :D Hoppas du hittar någon bra plats för det är attans läckert med en sån stor spegel.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Superfin! Låt den få hedersplatsen! Kram!

    SvaraRadera
  4. Du hittar nog en bra plats till den. Den är riktig snygg och måste upp.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Haha… känns som jag lyckades med både en Linda och en Rosen där på en och samma gång alltså… :o) Just nu står den i köket, lutad mot ett skåp, helt ivägen men men… någon dag hittar jag nog en plats… :o) Kram på er!

    SvaraRadera