Powered By Blogger

torsdag 26 januari 2012

Dagens - som är på väg att ta tjuren vid hornen


Bild framför spegeln i la stökkök för en kvart sedan. Nu är jag istället parkerad på en buss mot köpcentret strax utanför byn. För att ta tjuren vid hornen, så att säga... Och då menar jag inte själva besöket där egentligen, utan mitt mission. Att köpa någotslags träningslinne. Av tightare variant än de ganska bökiga långärmade slafströjorna som jag har tränat i hitintills. Och nästan trasslar in mig i varje gång...
Men det är lite ångest, just det där tight, med en kropp som andas Barbapapa... Så vi får väl se hur det blir. Fortsättning följer... Take care! Kram på er för nu!



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Å andra sidan så kan ju Barbapapa förvandlas till precis vad som helst och snart så kommer linnet att sitta mindre tajt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... rätt, förutom att snart nog är liiite väl hoppfullt... ;o) Kram!

      Radera
  2. Om folk bryr sig så låt dem göra det. då. Fast ja jag vet. Lättare att säga så till andra. Jag är själv ganska nojig med sånt när det gäller mig själv. :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma för mig, jag bryr mig inte ett skvatt om vad andra tycker, däremot vad jag själv tycker och känner... och just nu går en hel hop tajtistoppar fetbort därför. :o) Kram!

      Radera