Powered By Blogger

tisdag 10 januari 2012

Sängslappande, frustrerande väntan & till salu på gång

Idag har jag knappt gått upp ur sängen. Förkylningshuvudvärken är tillbaka med buller och bång. Halsontet likaså. Och eftersom det här, förhoppningsvis… är sista veckan på ett tag, helst på väldigt väldigt länge, som jag faktiskt kan skita i att gå upp, eftersom jag inte har några plikter som kallar, så valde jag att ta den här sängliggardagen. Som spenderas i sällskap av en lika slapp familjemedlem:


Det där som är kopplat till förhoppningsvis handlar om kursen som jag sätter min tillit till ska börja på måndag. Har fått mailsvar från kurssamordnaren nu och det finns fortfarande frågetecken kring utbildningen tydligen… :o( Så frustrerande att bara vänta och vänta, något som inte är min grej. Alls! Vill ju veta, så att jag om inget annat kan sätta ihop någonslags plan B… 
Till dess tänkte jag nu ta tag i att tota samman ett till saluinlägg. Och eftersom jag själv fortfarande velar med vad som ska få flytta så låter jag Nina få det utrymmet här först. Hon har inte mindre än 19 Mollysar till försäljning. 
Så håll span under kvällen om ni har storlek 2 och känner för att uppdatera garderoben med äldre men ack så fina godingar… Take care och Kram till dess!

8 kommentarer:

  1. Oj! Nitton Mollysar.. Spännande! Hoppas verkligen att du får besked om kursen snarast det är fruktansvärt jobbigt att gå omkring i ovisshet. Hoppas också du blir frisk! Massor med kryakramar och tumhållningar!

    SvaraRadera
  2. Odd me: tack söta! ja det är sjukt jobbigt att behöva vänta ända in i det sista. Jag är ganska van att saker går åt helvete också så detta väntande gör mig deppad. Så hoppas på besked imorgon. Kramar!

    SvaraRadera
  3. Trist att inte veta. menar de att den kanske inte blir av?
    Jag postar din väska och Frejas halsband imorgon för sen är jag ju lite otillgänglig och utan internet om ett tag.
    Krya på huvudvärken.

    SvaraRadera
  4. Krya på dig tjejen! Jag kan meddela att jag kasar runt i ett par härliga tossor här hemma! Näjd

    SvaraRadera
  5. Nöjd försökte jag skriva men se det ville inte filletånen. Kram

    SvaraRadera
  6. Men jösses vilken söt bild!! <3 Det är inte bara katter som vet hur man njuter minsann.
    Hoppas det ordnar sig med utbildningen. Framförhållningen verkar ju vara sådär...

    SvaraRadera
  7. Helen: jag har ingen aning om det kan vara så att den inte blir av, känns ju onekligen lite skumt när man inte kan fått veta något mindre än en vecka innan kursstart… :o( Så du kommer inte att ha Internet där, trist ju. Vi hörs. Kram!

    Vickan: kul om du blev nöjd med tossorna, jag älskar ju mina. Bästa hastossorna ever. :o) Kram!

    Nina: ja mina hundar har tagit efetr en del kattegenskaper som det där med slappandet. :o) Ja framförhållningen suger verkligen. Fortfarande inga besked :o( Lutar nog åt att börja plita på en plan B… Kram!

    SvaraRadera
  8. Njae ingen dator. Men vi kanske kan höras innan måndag em då jag blir otillgänglig? =)

    SvaraRadera