Powered By Blogger

onsdag 18 januari 2012

50% och det även med sådant som varit slut tidigare

Fick ett mail om att Odd Molly har sänkt priserna på reavarorna i sin webshop. Till 50 procent. Klickade mig in utan att riktigt tänka. Ni vet när man bara gör trots att man inte letar efter något, vill ha något eller har råd med något… 
Och snacka om att bli enormt superförvånad när ett plagg jag har tokjagat, så till den grad att jag hade gett upp hoppet om att hitta det, och som jag med hundra procents säkerhet vet har varit sold out där tidigare, plötsligt fanns! Den här:

Imprime tunic indigo från pre-fall 2011 

Så dagens tips från mig till er får bli att kika in där om ni är på jakt efter något speciellt som har varit slutsålt innan. För det kan ju finnas nu. Take care. Kram!

10 kommentarer:

  1. Jag är på jakt! Tack för tipset, men det är samma priser som vanligt... Hur får man rabatten?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då kanske det inte är rea på det du jagar, för på Imprimen så var priset avdraget redan. Jag gick in här: http://boutiqueonline.oddmolly.com/sale30/all på Sale. Håller tummarna! Kram!

      Radera
    2. Tack för svaret! Ser inte ut som något som ligger under sale har lägre pris. Jag ringer dem :-) Fortsätt håll tummarna :-)

      Kram

      Radera
    3. Hmmm... fast det är halva priset där... Fast nu slog det mig... att det kanske var jag som var otydlig... för det är INTE 50% på reapriset utan 50% av det ordinarie priset. Sorry om jag fört ut fel budskap. :o( Kram!

      Radera
    4. Tror det blir NOK där borta i väst...

      Radera
    5. Aha... tänkte inte på det. Klurigt det där, speciellt för en korkad tant som mig... ;o) Hoppas du har det bra därborta! Kram!

      Radera
  2. Tackar för tipset! Jag hittade också en jagad som jag hade gett upp om. Och jag vet också att den varit slut i Mollyshop innan. Skumt!
    Kram från Lena!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det skumt... kanske har de fått in sådant som inte sålt någon annanstans... eller så har de rotat lite hårdare i sina gömmor... jag har ingen aning. Någon som vet? Kram!

      Radera
  3. Oh fan vad jobbigt! Ska ju inte egentligen. Och så finns det så mycket fint! Fan igen......Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du fy satan vad jag skulle kunna spendera där. Hur mycket som helst ju... grrr! Så just nu har jag gett mig själv förbud från att gå in på deras sida... :o) Kram!

      Radera