Powered By Blogger

måndag 24 januari 2011

Mina mest använda Mollysar 2010

Jag har roat mig med att gå igenom dagensbilder från förra året i syfte att få lite statisk på hur ofta jag egentligen använder vart och ett av plaggen i min Mollyrob. Ett litet projekt som fick mig att inse hur mycket kläder jag faktiskt har... oppps, det hade jag liksom ingen aaaning om... ;o)

Sjalar och vinterjackorna hoppade jag över i räknerierna, mest eftersom de var lite med svårgreppade.
Men förutom dem så har jag nu stenkoll på hur ofta jag lät mina Mollysar få hämta luft utanför garderoben. Strax utanför prispallen landade dessa:



































Prairie short strap dress, almost black
Cotton Anglaise, chalk
Art silk tunic, vintage chalk
Wigwam dress, almost black

Något mer använda och därför belönade med varsin bronsmedalj blev följande:



































Wigwam dress, white
Quicktip tunic, almost black
Livalot blouse, almost black
French Knot 4 Continent, chalk

Upp på silverpallen klampade dessa, som också fick göra mer än att vila galge:




































Fields of lace dress, white
Voile short dress, rose
Sidentunika som jag inte vet namnet på
Limited edition silkdress

Och då har turen kommit till de Mollymärkta plagg som fick den stora äran att bli guldstämplade genom att de var de allra mest använda av mig 2010:



































Emb bikette denim jacket, höst 2010
Emb bikette denim jacket, vår 2010
CC jacket, almost black
Chrysalis minigownar, främst denna almost black

Summeringsvis så var en del plagg förhandstippade att hamna här, medan andra var ytterst otippade och blev lite av överraskningar. Och vad vill jag då med det här inlägget? Förmodligen inget mer än att kunna skjuta in ännu en egotrippad lista till samlingen...

Är det sedan någon som ser en röd tråd i mina mest använda Mollysar 2010 så får ni gärna hojta, för själv ser jag den inte. Take care! See you sen. Kram!

10 kommentarer:

  1. Jag skulle nog säga att färgen SVART är en röd tråd i din användning av plagg.

    Oj vad snygg du var i din cotton anglaise!! Superfräsh!!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja säga att röda tråden är just att det är plagg som du verkligen gillar och blir använda!!! Ja, du vet, inte en massa plagg som man shoppat och som blir liggandes utan du handlar de plagg som verkligen är DU! svammel svammel....äsch jag tror du fattar.
    Wunderbar garderob och när jag ser dig på sommarbilderna...gud vad jag längtar till våren/sommaren.
    Kramizar

    SvaraRadera
  3. Den röda tråden är OddMolly & Josanne :)

    SvaraRadera
  4. Linaplina: ja jag tänkte faktiskt på att det var väldigt vad mycket svart det var. Och jag som köpte Euphorbia, almost black för att jag inte tyckte att jag hade så mycket svart... snacka om att vara bra på förträgning när man vill ha någon ny Molly... ;o) Kram!

    Jeanette: jodå gumman jag fattar vad du menar. (och skänker samtidigt en tanke till de plagg i garderoben som knappt eller inte alls ens har blivit använda... pinsamt...) Och snacka om att längta till sommaren! Det var nästan en plåga att gå igenom sommardagensbilderna. Men vi är på väg dit nu i alla fall, sakna men alltid något... :o) Kram!

    L8: haha... du är sjukt grym på att sammanfatta, sådant som jag håller på att grubbla hjärncellerna blodiga med i veckor, i en enda mening... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag hoppas att du och Sara Smith inte tog illa upp för min fråga! Jag känner mig dum som frågade men det var absolut inget illa menat och det hoppas jag verkligen att ni förstår!
    Kramisar till er Josanne och Sara från Liz

    SvaraRadera
  6. Haaa-haa! Ja, jag är i alla fall sjuk ;)
    Jag har en liten sjuk grej för mig :) Jag sorterar alltid kläder och böcker i färg. Så hemma är allas kläder sorterade i färg i garderoberna och i bokhyllorna står böckerna sorterade efter färg. Så nu kan du starta ett projekt och sortera din garderob i färg... så kan du se mer konkret vilka färger du köpt på plaggen.

    SvaraRadera
  7. sv: åh megasnällt! :D Det där med långt linne hade varit nice, ett sådant som man kan ha till leggings, som går nedanför rumpan...

    SvaraRadera
  8. Liz:det är lugnt. Men precis som jag skrev så vill både hon och jag hålla hennes privatliv utanför den här bloggen. Kram!

    L8: haha... jag kör på typ av plagg. Eller gjorde. För nu är det mest bara en jävla kaos... Kanske ska testa din typ av fascistuppdelning när jag stuvar om nu i veckan... ;o) Kram!

    Satanja: ja visst hade det varit riktigt skitnice! Och tänk dig oss i varsitt sådant på Wacken i sommar, snyggast på festivalen eller?... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Den första röda tråden är som tidigare sagt av Jeanette, att plaggen är dig. Sen använder du aldrig kjol vad jag kan se, men du kör lager på lager av tunikor och klänningar:)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hilde: nä du har så rätt i det, jag använder aldrig kjol. Det är som om jeansen är limmade vid mna ben. Trots att jag egentligen skulle vilja hoppa på det kvinnligare stuket med kjol. Fast det kanske vara är att inse att det är nsuperfint på andra men att det inte är jag... Kram!

    SvaraRadera