Powered By Blogger

onsdag 5 januari 2011

Årets lista, Årets grymma penntämjare, Årets egokick

Hon är en av de absolut grymmaste i Blogglandia på att skriva. Får jag bestämma så är hon definitivt en blivande bästsäljerförfattare. Hennes fenomenala formuleringar, härligt uppfriskande tankegångar och klockrent ironiska humor = Journalisthögskolan – släng er i väggen och lägg ner!



Jag pratar såklart om snyggot och den lysande penntämjaren Carina som ligger bakom Fredagsmailbloggen. Som dessutom har visat sig vara grym på att smickra denna tant på avdankning.
Det genom sin enimenta The Lista. Sjukt skoj och träffande läsning om hennes uppfattning av en hel del av oss andra i Blogglandia. Trodde att jag kanske skulle landa på Årets tråkmåns, Årets Vem tror hon att hon är eller möjligen Årets sopa på att kommentera hos andra. Så snacka om tuppstolthet och egokick av opassande stora mått när jag istället läser det här:

”Årets Coolaste: Även här är första platsen helt ohotad, ingen å menar då ingen kan variera mer och bättre än allas vår Josanne.
Coolaste frillan, coolaste kombosarna, coolaste gaddningarna och coolaste maken, att hon därtill är en grym skribent gör ju inte saken sämre. Är dessutom säker på att Idolvinnaren Jay har henne att tacka för en å annan Odd Molly anhängares röst.”

Tackar å det allra ödmjukaste… men jag kan ändå inte låta bli att undra… hur i helskotta ska jag kunna leva upp till det här nu då?…

Och på tal om något helt annat så har redan många bloggerskor flaggat för att Campadre kör igång en ny Odd Molly-kampanj idag klockan 12, så då behöver ju inte jag också nämna det. Ha en bra dag därute i vinterland! Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Jeanette Nilsson5 januari 2011 kl. 10:10

    Grattis! Kan inte annat än att hålla med!

    SvaraRadera
  2. Jeanette: tack! Det var snällt skrivet av dig! Blir glad men samtidigt som jag skrev; hur ska jag kunna leva upp till det? Känner mig ju inte speciellt cool så ofta direkt... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja, jag läste hennes lista med nomineringar, stämmer precis!!! Grattis, det är du värd!! Håller med dig om att Carina skriver fantastiskt bra, roligt o underhållande! Har läst upp något stycke för maken, skrattade så tårarna rann o kunde knappt läsa. Helt outstanding i sitt skrivande!! Hon borde ju nominerat sig själv i en kategori..
    Ha en bra dag i väntan på Campadre!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du kan bara vara som du brukar så lever du upp till det hörru ;)

    Inget på Campadre för mig. Vilken tur!

    SvaraRadera
  5. Tjena cooling! Grattis!

    Vet vad du NU behöver göra?!?
    -Ingenting :) Haaa-haa!

    Det är sant! Fortsätt bara som du gjort tidigare så är vi alla nöjda. Ignorera prestationsångesten... andas.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Sätt dig ner, du behöver inte leva upp till något alls. Fakta är att du just är den du är vilket gör dig till den suveräna och coola bloggare tillika coola allt annat som du är.
    En cool brutta.Liksom :)

    Kram/Carina

    SvaraRadera
  7. Annelie: ja hon är helt briljant på att skriva! Underbara inlägg. Hoppas kunna övertyga henne om att hon ska och kan skriva en bok. :o) Kram!

    Helen: nä det är ju det, jag är som jag är så antingen så lever jag upp till det eller så misslyckas jag brutalt… återstår att se vilket 2011… ;o) Kram!

    L8: haha… eftersom du säger det så… men bara därför… ;o) Kram!

    Carina: du är rätt fett cool du också madame… och jag kommer att fortsätta tjata om den där boken… tills du blir så trött på mig att du helt enkelt bara gör det… hehe… ;o) Kram!

    SvaraRadera