Powered By Blogger

tisdag 18 januari 2011

Dagens på pakethämtarutflykt

Tanken var att jag skulle stanna inomhus hela dagen i hopp om att lyckas tråkat ut febern till den grad att den bestämmer sig för att lätta och dra. Ett egenlöfte som är väldigt svårt att hålla när det plötsligt plingar till i mobilen och ett extremt lockande sms deklarerar att det finns ett DHL-paket att hämta.
Så jag kastade snabbt på mig vad som blev dagens spontana stass och gav mig ut, de flera hundra meterna till Pressbyrån för att plocka upp kartongen.



































Nix, det var inte de två paketen som Smilla har kattnappat som låg i den gula boxen. De återfann jag istället nerknycklade i brevlådan vid hemkomsten. Vilket betyder en pakethämtarutflykt, tre paket. Inte en helt fel tripp alltså.
Speciellt inte om innehållen summeras i tre Mollysar, en något annat men hett och länge suktat. Något kommer jag att visa under dagen, någon karamell kanske jag suger lite längre på... vi får se... Så; to be continued... Kram!

14 kommentarer:

  1. Win-win-situation alltså. Några hundra meter och tre paket!
    Själv försöker jag skaka av mig paniken och pressen över att inte ha ett jobb som väntar på måndag... Inga paket här alltså

    SvaraRadera
  2. Hej!! Tack för läppglansen, som kom fram i dag:) Kramar

    SvaraRadera
  3. Jag vet vad det är i ett av paketen :) Dock nyfiken på de andra två.

    SvaraRadera
  4. Ja men det är ju klart! Sådana pling är svåra att motstå! Ska bli roligt när du avslöjar sedan.. Jag är så nöjd med mina köp!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Såg du skall börja virka!! Heja vad duktig du är..sådant kan inte jag, snyft.
    Bra du hittade recept! (heter det inte, tappade ordet,haha..)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Helen: vännen, jag tycker att du ska försöka glädja dig över att du är leg. ssk istället för att oroa dig om jobb på måndag. För jag är helt övertygad om att du snart sitter där med jobb. Med betoning på snart! Kram!

    Chatarina: åh vad bra att du fick det idag. Fick du hem det i brevlådan? Jag postade igår och det var tydligen gränsfall om det skulle gå ner i brevlådan men posttanten chansade på det. Så om det nu blev så att du fick lösa ut det på något utlämningsställe för att det inte gick in i lådan och därmed var belagt med för lite porto så hojta, för då skickar jag ersättning. Inte meningen man ska vinna och sedan behöva lösa ut sin vinst ju. :o) Kram!

    L8: yes det vet du! :o) Och snart tänker jag visa det här också. Men som Smilla katt åmade sig mot ditt paket, hon var helt galen... blev skitsur när jag tog det ifrån henne. Har ni katt eller? För sådär brukar hon inte riktigt hålla på även om hon är helt tokig i paket och framförallt silkespapper som webbutikerna brukar packa in i... Kram!

    Annelie: ja eller hur, hade ju lovat dig att stanna hemma men jag var ju inte ute speciellt länge, och dessutom var det ju ett paket, så då kanske det inte riktigt räknas? ... ;o) Jag är nöjd med tre av fyra, tyvärr var jag för fet för den ena... :o( Kram!

    Annelie: ja det var egentligen bara (ännu ett...;o)) tossigt infall men eftersom många svarat att det inte är så svårt så tänker jag banne mig testa i alla fall. Det kan ju inte mer än att gå åt helvete och det scenariot är jag ju bekant med sedan tidigare i mitt liv, så då blir det ingen överraskning hur det känns om det skiter sig... haha :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Nu får du bekänna färg här! Är dönyfiken:) Eran vita kisse är så fin, våran är nästan aldrig stilla så länge så man hinner få med henne på bild! Kram!

    SvaraRadera
  8. Spännande vad det kan vara :-)
    Tack så jättemycket för svaret ang Spinner Silken. Tycker den är sååå fin och det blir nog en i almost black strlk 1. Och på rea dessutom :-). Återkommer när jag bestämt mig till 100%. Ny regel för miss Klickfinger: vänta minst en vecka innan köp om jag får nån idé. Inga impulsköp här inte om jag så ska behöva gipsa fingret ;-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  9. Hej igen!

    Tycker nog du ska ta bomullsgarn, något mjukt typ sånt man gör bebiskläder av. Självklart ska du gå till en garnaffär och fråga, då får du proffshjälp.

    Köp bara några nystan till att börja med i fall du ångrar dig efter 5 rutor eller så. ;-)

    Men som sagt, garnaffär och proffshjälp är mitt tips.

    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  10. Vad nyfiken jag blir:) Koolt att du ska försöka dig på en egen sjal, ska bli spännande att följa den.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Linda: haha... den vita är stilla så man hinner ta bilder på henne för att hon är en smula efterbliven... men berätta inte för maken att jag har sagt det för då lackar han... hans åsikter är nämligen att hon bara är lite speciell... Kram!

    Viwi: minst EN VECKA, shit pommes frittes, det hade jag aldrig vågat... för då hade jag garanterat bara drömt mardrömmar varenda natt om att den blev såld. Fast impad är jag, shit vad coolt! Jag skulle nog behöva gå shoppingskola hos dej... ;o) Kram!

    Javabönan: tusen tack söta snälla! Jag ska ha det i tankarna när jag går till garnbutiken. Ska bara klura klart vilka färger jag ska ha först. För jag har bestämt mig för att försöka i alla fall... :o) Så fortsättning följer... Kram!

    Hilde: haha... tack för att du tror på mig, själv är jag den ultimata skeptikern. Men jag har ändå bestämt mig för att jag ska försöka... :o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Jag blir speciellt nyfiken på paketet med det hett efterlängtade :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  13. Haaa-haaa! Nej, vi har ingen katt bara dammråttor :)

    SvaraRadera
  14. Viola: den visningen har jag sparat till idag. Kommer sen. Kram!

    L8: haha... ja sådana är hon ju redan väl bekant med så det kan ha varit det då... ;o) Kram!

    SvaraRadera