Powered By Blogger

onsdag 5 januari 2011

Doktorn tipsar om nya bilder på spring 2011

Glädjen som det trots allt blev, eftersom jag ”slapp” klicka ;o), med den skåpmatstrista Odd Molly-kampanjen på Campadre hade knappt hunnit lägga sig innan nästa hallelujamoment var ett faktum.
Det när DrMolly tipsade om nya bilder på Odd Molly spring 2011 som finns att beskåda i den norska webbutiken Chicas & Venner.

Tack för det söta doktorn, säger jag och studsar tillbaka för att dreggla ännu lite till. Så mycket fint… Har redan konstaterat att dessa tre godingar har en given bostad i min garderob om de bestämmer sig för att de vill emigrera till södra delen av sitt grannland. Och är de bara beredda på lite extra trängsel runt omkring sig så får de gärna släpa med sig ett helt gäng polare också… :o)

Faerie queen blouse, vintage dark chalk

Hookup sleeved tunic, chalk

Changeling dress, vintage dark chalk

Vilka är era favoriter? Hoppas ni har en bra dag! Vi ses lite senare igen. Kram!

7 kommentarer:

  1. Så fina!!! Jag vill ha en av varje av alla plagg jag sett från ss 2011, helt sjukt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Suuupersnygga! Skulle sitta som en smäck på solbrända snygga dig=) Ang "listan" så var din placering given...ingen toppar din skrivklåda och underbara sätt att uttrycka dig=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. Jag blir alldeles vimsig av allt fint som dyker upp...jisses vad man skulle vilja shoppa :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Jag tror inte på att du känner Jay Smith eller hans xfru jag tror att du säger det för att vara cool som alla tror att du är

    SvaraRadera
  5. Haha, vilken rolig prick som skrivit här ovan då!!
    Bit ihop hjärtat, vi andra skrattar högt..
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Anonym/Varför skulle man skriva sånt på ett öppet forum om det inte vore sant. Och nog fan kunde man ljuga ihop nåt lite kändare än en som är världskänd i Helsingborg bara. Jag skulle nog dra en historia om att jag kände Lemmy eller James Hetfield eller nåt sånt.....
    Skit på dig, du fjant:)
    Kram till Josanne!

    SvaraRadera
  7. Lindiloo: sjukt är ordet! Plagg efter plagg man tittar på hamnar på villha-listan direkt. Och så brukar det aldrig vara så det bådar illa, riktigt illa, för ekonomin i vår… ;o) Kram!

    Adela: solbrännan som håller på att försvinna… :o( Solade solarium i fredags och skulle kanske köra mig i grillen en sväng den här veckan också… :o) Skrivklåda haha.. det har du rätt i, sedan jag sa tack och hej till jobbet så har jag nog börjat bre på som en riktig tjatmoster här. :o) Kram!

    Peggy: haha… här har du en helvimsa till… ;o) Hur ska man liksom kunna välja känner jag… Eller tänk om man hade vaknat upp en morgon och gillat HM istället för OM, då hade man inte haft dessa (underbara) I-landsproblem.. ;o) Kram!

    Anonym: haha… helt ärligt; jag skiter fullständigt i vad du tror! Kram!

    Annelie: ja du kan ge dig på att jag också skrattar! Kolla Lindas svar under ditt, helt underbart och precis vad jag tänkte när jag läste! O) Kram!

    Linda: haha… fan att jag inte tänkte på att jag kunde sagt att jag känner Lemmy istället. Korkat av mig! Fast nästa gång drar jag nog till med någon större, som Maja i the Sounds eller Diddi i Bai Bang eller kanske Nic Schröder, Robert Lillhonga, eller vad sägs om Peter Siepen och Michaela de la Cour… Älskar din kommentar!!! Du är fetbäst gumman! Kram!

    SvaraRadera