Powered By Blogger

måndag 3 januari 2011

Dagens – på effektivitetsstråket

Shit vad jag är på effektivsstråket idag. Nästan så jag blir imponerad själv… :o) Tokstädning och maskin efter maskin med tvätt som snurrat sig ren, viktiga samtal ringda, papper sorterade, nagelfixande på salong, till djuraffären för att fylla på av diverse saker. Bland en del annat... Och såklart vovvenad…



















… som ni därmed blev medpassagerare till. Igen... Jag har en idé om att skippa att skriva ut vad det är jag har på mig. Tycker att det lätt blir lite enformigt med att plita Primeboots, Parka coat och Scarf scarf varje dag till exempel… oombytlig som jag är... :o).
Tänkte att om det är något ni undrar över så är ni välkomna att fråga om det i kommentarsfältet så svarar jag er där istället. Vad sägs om det?

Nu måste jag rusa iväg en sväng igen men vi kanske ses ikväll. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Härlig bild ute i solen! Jag längtar efter våren nu..vääldigt mycket!! Du kan hoppa skriva vad du har på dig om du vill, undrar vi så är ju frågan fri som du säger. Mycket du fått gjort idag, imponerande!
    Du har mail sedan så du vet!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Annelie: jag läste innan att du skulle maila så jag har försökt komma in i mailen hela eftermiddagen, men det vill bara inte öppna sig... :o( Den gör så ibland men det brukar fixa sig av sig självt efter några timmar, max en dag. Så jag kollar och svarar så fort jag blir insläppt, så du vet.
    Ja som jag också längtar efter våren. Du och din herr make får komma ner till oss på Kap Verde när vi flyttat dit, sommar året runt ;o) Men först vill jag till en annan ö som sagt... :o) Vi hörs finaste vännen! Kram!

    SvaraRadera
  3. Åhh strunt i att skriva vad du har på dig, folk har väl egna ögon att se med och är det någon som undrar får de väl helt enkelt fråga :)

    SvaraRadera
  4. Håller med föregående talare...Vi ser vad du har på dig och skulle vi undra över något särskilt så frågar vi....;-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Hej josanne!
    Låter som om du haft fullt upp idag.
    Även jag håller med övriga, det skulle väl möjligen vara om du köpt någon ny gammal goding, det kan vara roligt att se just det namnet. Men det är det ju i och för sig inte alltid man vet.Babbelbabbel, hoppas att du begriper vad jag svamlar om.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Ja, du har inte suttit mycket på baken i dag, men visst är det skönt att få saker undanröjade?
    Du behöver absolut inte skriva vad du har på dig. Klarar jag inte lista ut det så frågar jag.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ciao brudar! Misstänkte att ni klarar er bra utan att få en radda namn på mina dagensplagg :o), najs att slippa mala namn (som jag oftast ändå aldrig har i minnet i alla fall utan måste kolla upp hela tiden… fusk… yes in deed… :o)) Om det är något nytt som dimper in och jag vet namnet så kastar jag in det.
    Sköt om er darlings. Kram!

    SvaraRadera