Powered By Blogger

tisdag 4 januari 2011

Två nykomlingar; en nämd och en hemlighållen

Om ni läste mitt förra inlägg så är ni redan insatta i att jag har värvat hem två nya Mollysar på sistone. Båda dök upp innan 2010 var ett passerat kapitel och innefattas därmed inte av min nya shoppingsstrategi… ;o)
Och tur är väl det för då hade det skitit sig ögonblickligen… :o) Främst för att ingen av dem var provad innan de anlände…

En har jag nämt, den andra har jag hållit hemlig, inte av någon direkt anledning, det har bara blivit så. Men nu vevar jag upp ridån för båda och först ut är:



















A-one silk wrap, royal

Ett sedan länge übertrånat drömplagg, klickad på Tradera och den av de två som jag har dryftat här förut. Fick ju hem en annan wrap vid jul och den hade lite övrigt att önska rent storleksmässigt (jaja... det kan ju vara så att den felande länken är mer fläsk på tanten än brukligt för en size 2, men det försöker jag fetförtränga…). Därför var jag mer än lovligt nojjig för att även den här skulle andas krympt korvskinn...Men valkarna höll sig tack och lov inom sina ramar och shit om jag inte är kär på riktigt… :o)
Den andra, som jag inte har skvallrat om innan, väcker inte riktigt lika många förälskelsehormoner till liv, men ett par av dem dansar minsann lyckopolka…



















Euphorbia tunic, turquise

Mer ljusblå än turkos men ändå lite färgstarkare i tygfibrerna än vad bilderna visar. Lös och ledig utan att spreta utåt och skrika gravidvarning. En vardagsblus att älska i nöd och lust. Hemklickad från webbutiken Elin Maria. En shop som jag rekommenderar varmt. Jag är inte ett spår sponsrad men leverans över natten, supertrevlig service och uppdateringar med paketnummer via mail är definitivt värt en länkning.

Nu ska jag snart sluta ödsla bokstäver, bara en sak till, så ni inte tror att jag fuskar med min nya shoppingstrategi…;o);
För att avsluta 2010 i samma storstilade shoppinggalenskap som jag kört frekvent genom dess 12 månader så har jag faktiskt en liten skapelse till på väg. Klickad hem via mail den 30 december och nu på väg…

Maken har ingen koll och kommer garanterat att tvärdö/skjuta mig eftersom den jag redan har av samma i annan färg inte står så högt i kurs på hans gillalista… så säg inget nu för fan inget till honom… ;o) Ses imorgon om ni vill. Kram!

18 kommentarer:

  1. Och varför i h-vete avbokade jag Euphorbian i turkos för?! Så jävla snygg till din fantastiska solbränna:) Kram gumman(Ska inte skvallra för maken;)

    SvaraRadera
  2. Åh, du läckerpingla! JAg önskar att jag hade halva din garderob, så mycket snyggt som det fins där i.Fast man ska ju klä i dem lika bra som du!
    Kram snyggo

    SvaraRadera
  3. Wrapen är to die for!!! Me like!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Så fina plagg!!! Euphorbian är underbar. Jag bor i min ett par dagar i veckan!!
    Kram och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  5. Wrappen är UNDERBAR! Den turkosa färgen på tunikan, blev jag faktiskt besviken på när jag fick se den för första gången i måndags. Jag gillar ju klar turkos. Men modellen är skön.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken skillnad på Euphobian på dig och på produktibild. Nu blev den faktiskt lite intressant... =)

    SvaraRadera
  7. Oj, vad snygg wrapen är!!Passar dig superfint!! Även den andra tunikan passar dig perfekt!! Du passar bra i den turkosa färgen!
    Kramar

    SvaraRadera
  8. *vissel* Snygg precis som vanligt. :-) Kramar!

    SvaraRadera
  9. Jag är ju en wrapoholic så jag älskar A One silk! Fantastiska färger och modellen är så underbar!!! Euphorbian är fin den med, särskilt till din bränna : )
    Kram!
    Ps, nyfiken...behöll du wrapen som var 'felmärkt' eller hur blev det???
    ds

    SvaraRadera
  10. http://www.eb-vloed.nl/odd-molly-spinner-silk-s-s-dress-army
    Var det den här du jagade förut? Är jag för sent ute kanske;) Kram

    SvaraRadera
  11. Snyggt alltihopa! Själv har jag även idag njutit dagen i velourwrap och inser att jag nog kommer att bo i dessa....

    Skulle aldrig drömma om att skvallra för någon om en inköpt Molly...vore ju som att skjuta sig själv i foten liksom...;-) Men VAD har du skaffat...*nyfiken*

    Kram.

    SvaraRadera
  12. Mmmm, snyggt. Gillar tunikans fär. Lustigt no sitter en liten lapp med det tyget inkl. broderi på insidan av min mörkblå sweet-brier. Antagligen för att jag som gillar turkos ska bli sugen....
    Kram

    SvaraRadera
  13. Godmorgon hjärtat!
    Sååå fina köp du gjort!! Grattis! Den första skriker ju ditt namn så det står härliga till..den andra är otroligt fin den med på dig!! Färgen o modellen gillar ser klart intressant ut.. Vilken tur du "hann" med lite köp innan din lista o nya året,(fniss..)vad kan det andra vara nu tro..
    Ha en sköön dag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  14. Hej Josanne!

    Grattis till superba köp och du klär otroligt bra i båda.
    du har ett mail från mig.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  15. Linda: ja jag undrade faktiskt lite för jag visste ju att du hade förbokat den… fast du är jäkla fin i den färgen du har (kommer inte ihåg vad den heter…)! Och tack för tipset gumman! Men för att vara petig så jagade jag den i chalk… och den är på väg… inte ett ljud till maken bara… ;o) Kram!

    Lillis: haha… jo jag har en hel del, fast nu när jag bestämt mig för att bli vuxen så ska en del fåtrt flytta har jag tänkt… så mycket som inte används. Kram!

    Christina: tack! Ja wrapen är verkligen en dröm… har suktat och letat efter den lääääänge… Kram!

    Lingonberrie: ja shit vad skön den är att ha på sig, tror den får bli dagens idag. Kram!

    Fröken Abbe: ja jag trodde också den skulle vara mer turkos. Precis som den lila, den är inte heller lika lila som det ser ut på produktbilderna. Men skön är den absolut. Kram!

    Helen: haha… du är för snäll som smickrar tanten så… ;o) Kram!

    Chatarina: ja wrapen är verkligen ett sådant där drömplagg som jag jagat, letat, suktat efter lääänge, och så glad när jag hittade den. Och den passar! Tjohooo! Kram!

    Lindas stil: tack darling, du är inte så pjåkig själv! :o) Kram!

    Lindiloo: kul med en wrapoholic till! Jag älskar mina, borde användas lite oftare, dags att ändra på det. :o) Jo den ”felmärkta” är kvar, men är du intresserad av den kan den ju få flytta… :o) Kram!

    Forbid Me Not: velourwrapen ha jag provat och sugen är bara förnamnet… perfekta i vinterkylan… Haha… nä skvallra är som att gräva sin egen grav… ;o) Synd att maken läser min blogg bara… ;o) Kram!

    Nena: haha… ja det måste handla om ett försök till att infiltrera din hjärna att bli sugen… ;o) Mörkblå sweet-brier, en darling på min (gedigna) önskelista… :o) Kram!

    Annelie: haha… ja visst var det tur att jag hann… ;o) det kan vara en som jag har efterlyst här i bloggen för inte så länge sedan… ;o) Idag ska jag skärpa till mig och maila… Kram!

    Eva: tack vackra! Då får jag ju rusa in och kolla mailen då ju. Kram!

    SvaraRadera
  16. Vilka snygga köp båda två!!! Vilken storlek tog du i Euphorbian? Den var grymt skönt och så perfekt i modellen men den röda var som sagt bubblig i halsringningen och inte alls snyggt på mig.

    Kram

    SvaraRadera
  17. Jeanette: jag tog en 2:a. Den är lite bubblig i halsringningen men inte så farligt som jag befarade efter att ha läst er andras recensioner av den. Har du fått chans att testa en 1 än? Kanske funkar den bättre på dig. Kram!

    SvaraRadera
  18. Oj, vad fina jag tror jag svimmar!
    Svårast blir nog att förklara för maken att du faktiskt beställde snyggingarna 2010... har du funderat på något bra upplägg?! Även om jag just nu skulle vilja ha dina kläder är jag glad att jag inte är i dina kläder (skor) just nu. Haa-hhaa! Lycka till, vännen!

    SvaraRadera